Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Μέσα στις επόμενες ημέρες η νέα γερμανική πρόταση στα αμιγώς ηλεκτρικά crossover θα έχει αποκαλυφθεί.

Η VW έδειξε το ID.4 πριν το ντεμπούτο του

5.266 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2020)

Λίγες ημέρες πριν το επίσημο ντεμπούτο του απέχει το νέο Volkswagen ID.4 και η μάρκα έδωσε και πάλι στη δημοσιότητα νέες εικόνες teaser του ηλεκτρικού μοντέλου, οι οποίες μας αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του.


Μπορεί η Volkswagen να μην αναφέρει τη ακριβή ημερομηνία της αποκάλυψης του μοντέλου, ωστόσο νωρίτερα αυτό το μήνα είπε ότι το ντεμπούτο του ID.4 θα πραγματοποιηθεί «μέσα σε λίγες εβδομάδες». Έτσι αναμένουμε πως μέσα στις επόμενες ημέρες η νέα γερμανική πρόταση στα αμιγώς ηλεκτρικά crossover θα έχει αποκαλυφθεί.   
 
Όπως βλέπουμε και από τις νέες εικόνες, το ID.4 θα χαρακτηρίζεται από ευρεία όψη, μεγάλο παρμπρίζ και αρκετά κοντούς προβόλους. Έχοντας συντελεστή οπισθέλκουσας 0,28 cd και αυτονομία που ξεπερνά το φάσμα των 500 χιλιομέτρων (WLTP), σύμφωνα με την VW, το ID.4 θα ξεκινήσει αρχικά με κίνηση στους πίσω τροχούς, ενώ σε μεταγενέστερη ημερομηνία θα προστεθεί και η τετρακίνητη έκδοση. Στην πρώτη περίπτωση θα υπάρχει μόνο ένας ηλεκτρικός κινητήρας που θα προσφέρει 204 ίππους και 310 Nm ροπής, ενώ στη δεύτερη θα είναι εγκατεστημένα δύο ηλεκτρικά μοτέρ που θα προσφέρουν συνδυαστικά 306 ίππους και 450 Nm ροπής.  
 
Το ID.4 που θα έχει ως βάση την πλατφόρμα ΜΕΒ, θα λανσαριστεί αρχικά στην Ευρώπη και την Κίνα και στη συνέχει θα πάει και στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 
Κλείνοντας να θυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες η Volkswagen γνωστοποίησε πως ήδη έχει ξεκινήσει την παραγωγή του στο αναβαθμισμένο εργοστάσιό της στο Zwickau της Γερμανίας. Αυτή είναι μία ακόμα κίνηση της εταιρείας που έρχεται ως μέρος της φιλοδοξίας του VW Group να γίνει ηγέτης στην παγκόσμια αγορά ηλεκτρικής κινητικότητας, με επενδύσεις 33 δισεκατομμυρίων ευρώ έως το 2024.

fiat
EPEKTASI EGGYHSHS