Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Oι ιδιοκτήτες αυτοί θα μπορούν να ανταλλάξουν το diesel αυτοκίνητο τους με άλλο μοντέλο αν ληφθεί κάποια απόφαση στην πόλη ή στην περιοχή τους.

H VW παίρνει πίσω τα diesel σε περίπτωση απαγόρευσης

2.597 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2018)

O γερμανικός κολοσσός ανακοίνωσε ότι μέσω νέου προγράμματος θα αγοράζει πίσω τα diesel αυτοκίνητα, αν οι ιδιοκτήτες τους έρθουν αντιμέτωποι με απαγορεύσεις στην κυκλοφορία τους στις γερμανικές πόλεις.

Σε μια σημαντική στρατηγική απόφαση προχώρησε η Volkswagen μέσω του προγράμματος «Germany Guarantee» ακολουθώντας το παράδειγμα της BMW σχετικά με όλους τους φόβους που έχουν προκύψει γύρω από την αγορά αυτοκινήτων diesel. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πρόγραμμα αυτό θα ενεργοποιηθεί από τον επόμενο μήνα και σκοπός του είναι να προσφέρει στους ιδιοκτήτες diesel ασφάλεια σε περίπτωση που λάβουν χώρα απαγορεύσεις που θα περιορίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων τους επί γερμανικού εδάφους.

Αναλυτικότερα, η VW αναφέρει ότι οι ιδιοκτήτες αυτοί θα μπορούν να ανταλλάξουν το diesel μοντέλο τους με άλλο, αν ληφθεί κάποια απόφαση στην πόλη ή στην περιοχή τους που θα τους απαγορεύει να μετακινηθούν με το αυτοκίνητο τους. Πώς θα γίνει αυτό όμως; Oι ιδιοκτήτες θα πρέπει να επισκεφτούν μια αντιπροσωπεία της μάρκας και να πουλήσουν το αυτοκίνητο τους πίσω στην εταιρεία στην τρέχουσα τιμή του. Έπειτα θα αγοράσουν με τα χρήματα αυτά και μέσα από αρκετά προνομιακά προγράμματα άλλο μοντέλο της μάρκας που δεν θα επηρεάζεται από τις απαγορεύσεις.
 
Ο Thomas Zahn, επικεφαλής της μάρκας στον τομέα των Πωλήσεων και του Marketing δήλωσε: «H VW στηρίζει το diesel και οι τωρινοί κινητήρες μας είναι μέσα στους καθαρότερους της αγοράς. Με το πρόγραμμα αυτό, προσφέρουμε στους πελάτες μας ασφάλεια όταν επιλέγουν κάποιο diesel και βρισκόμαστε στο πλευρό τους σαν ισχυροί συνεργάτες».

Τέλος, υπογραμμίζουμε πως το πρόγραμμα θα ισχύει για όλα τα νέα μοντέλα που θα αγοραστούν από την 1η Απριλίου μέχρι το τέλος του έτους και θα έχει ισχύ μέχρι το πέρας τριών ετών από την αγορά. Aντίστοιχη πολιτική θα ακολουθήσουν η Audi και η Skoda.

Mercedes
Autotriti.gr