Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Η Mercedes-Benz Vision EQXX αναπτύσσεται από μια ομάδα που εδρεύει στη Στουτγκάρδη.

Η Vision EQXX θα εξελίξει τα ηλεκτρικά της Mercedes

1.630 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2020)

Η Mercedes συνεχίζει να πηγαίνει προς τα εμπρός σε ότι αφορά τον εξηλεκτρισμό της και μέσω teaser ενός ηλεκτρικού πρωτότυπου με την ονομασία Vision EQXX μας προετοίμασε για ένα από τα βήματα που κάνει προς αυτή την κατεύθυνση.


Η γερμανική μάρκα μοιράστηκε τις εικόνες teaser αλλά και κάποιες προκαταρκτικές λεπτομέρειες σχετικά με το πρωτότυπο κατά την παρουσίαση της στρατηγικής της για τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρθηκαν το πρωτότυπο Vision EQXX θα διαθέτει πολύ μεγάλη αυτονομία κίνησης, έχοντας τη δυνατότητα να κάνει το ταξίδι Πεκίνο- Σαγκάη, ήτοι περίπου 1.207 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση!
 
Η Mercedes-Benz Vision EQXX αναπτύσσεται από μια ομάδα που εδρεύει στη Στουτγκάρδη και λαμβάνει υποστήριξη από τον όμιλο AMG High Performance Powertrain στο Ηνωμένο Βασίλειο που έχει εμπειρία μηχανοκίνητου αθλητισμού με ηλεκτρικούς κινητήρες.
 
Μηχανικοί πίσω από το νέο έργο αποκάλυψαν ότι το κλειδί για την αυτονομία της Vision EQXX θα είναι η αποδοτικότητα και όχι μια τεράστια μπαταρία, που πρόκειται για την εύκολη λύση, όμως δεν έγιναν περισσότερο συγκεκριμένοι. «Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα μηχανικών για να αναλάβουν ένα εξαιρετικό έργο: να κατασκευάσουμε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο μεγαλύτερης εμβέλειας και υψηλότερης απόδοσης που έχει δει ποτέ ο κόσμος», πρόσθεσε ο διευθυντής έρευνας και ανάπτυξης της Mercedes, Markus Schafer. «Αυτό είναι ένα σημαντικό έργο, στο κυνήγι τεχνολογιών επόμενης γενιάς. Σκοπεύουμε να ενσωματώσουμε τη μάθηση στην επόμενη γενιά αυτοκινήτων παραγωγής, πρόσθεσε.
 
Η Mercedes Vision EQXX είναι ένα μοναδικό πρωτότυπο και κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να έρθει ως ένα μοντέλο παραγωγής. Ωστόσο η Mercedes στάθηκε πως οι πληροφορίες που θα αποκομίσει από αυτό θα βελτιώσει κατά πολύ ολόκληρη τη γκάμα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων παραγωγής.

fiat
EPEKTASI EGGYHSHS