Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Xpeng στοχεύει να φέρει την παραγωγή των μοντέλων της στην Ευρώπη

1.001 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2024)
Η Xpeng στοχεύει να φέρει την παραγωγή των μοντέλων της στην Ευρώπη
2 Φωτογραφίες »

- Η Xpeng θα έρθει στην Ευρώπη σε μια προσπάθειά να αποφύγει τους παραπάνω δασμούς
- Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της μάρκας η Xpeng θέλει να κάνει «σοβαρό» μπάσιμο στην Ευρώπη
- Στα σχέδιά της και η αμερικανική αγορά

Η Xpeng θα έρθει στην Ευρώπη σε μια προσπάθειά να αποφύγει τους παραπάνω δασμούς

Η Xpeng θα προσπαθήσει να αποφύγει τους περεταίρω δασμούς που πάει να επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση φέρνοντας την παραγωγή της στην γηραιά ήπειρο. Ακόμα βέβαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο αφού η σημερινή ψηφοφορία περί των δασμών δεν είχε νικητή, με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να είναι τελικά αυτή που θα πάρει την απόφαση. Αν πει το ναι μάρκες όπως η Xpeng θα χτυπηθούν με 21,3% παραπάνω φορολογία δασμών, κάνοντας την παραγωγή στην Ευρώπη μονόδρομο.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της μάρκας η Xpeng θέλει να κάνει «σοβαρό» μπάσιμο στην Ευρώπη

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της κινεζικής μάρκας αυτοκινήτων, η Xpeng έχει στόχο να έρθει στην Ευρώπη για να κυριαρχήσει. Με ή χωρίς παραπάνω δασμούς, οι Κινέζοι έχουν βάλει στόχο να ευχαριστήσουν τους Ευρωπαίους αγοραστές, οι οποίοι έχουν εντελώς διαφορετικά «γούστα» σε σχέση με τους Ασιάτες (πχ. οι ευρωπαίοι προτιμούν εργαλεία για προσανατολισμό, ενώ οι Κινέζοι περισσότερες λειτουργίες στο infotainment). Για να καταφέρει βέβαια να το κάνει αυτό, σύμφωνα με τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της μάρκας πρέπει να αρχίσει να παράγεται στην Ευρώπη.

Στα σχέδιά της και η αμερικανική αγορά

Στα σχέδια της Xpeng βρίσκεται και η αμερικανική αγορά, χωρίς όμως να είναι γνωστό το αν και πότε θα καταφέρει να πάει εκεί. Το μόνο σίγουρο είναι,  ότι οι Κινέζοι τη θεωρούν μια πολύ σημαντική αγορά, την οποία όμως και δεν μπορούν να πλησιάσουν λόγω πολιτικής.

ford
LEASING PICK UPS