Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Έξι νέες Supra σε μια αυτοκινητάμαξα.

Δείτε χαμηλά στο πίσω μέρος της Supra το καλυμμένο μέρος.

H αυτοκινητάμαξα των Supra

2.911 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2019)

O παράδεισος επί της γης. Έξι Toyota Supra σε τρία διαφορετικά χρώματα δεν μπορούσαν παρά να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους...

Στο φακό των κατασκόπων βρέθηκε μια αυτοκινητάμαξα ενώ μετέφερε 6 Supra σε τρία από τα έξι διαθέσιμα χρώματα. Στις εικόνες μπορείτε να δείτε τον «θρύλο» στα χρώματα Absolute Zero White, Renaissance Red και Nitro Yellow, ωστόσο ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι μία από τις κόκκινες Supra έχει πάνω της στο πίσω μέρος ελαφρύ καμουφλάζ, αφού το μοντέλο έχει αποκαλυφθεί με κάθε επισημότητα.

Ακόμα, η Τοyota μέχρι στιγμής έχει κάνει γνωστό ότι η καμπίνα του sportscar θα διατίθεται μόνο σε κόκκινο και μαύρο χρώμα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως σύντομα θα προσφερθεί και μεγαλύτερη παλέτα χρωμάτων.
 
H νέα Supra προσφέρεται με ένα 6κύλινδρο σε σειρά twin-scroll υπερτροφοδοτούμενο σύνολο χωρητικότητας 3,0 λίτρων απόδοσης 340 ίππων και 500 Nm ροπής που  συνεργάζεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο (με δύο modes Νοrmal και Sport) που με την σειρά του στέλνει την κίνηση αποκλειστικά στους πίσω τροχούς και δίνει την δυνατότητα στο μοντέλο να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα (με Launch Control) και να φτάνει μέγιστη τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα. Το μοντέλο θα εξοπλίζεται με active διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, με την Toyota να υπόσχεται πως έχει τέλεια κατονομή βάρους 50:50 και η ακαμψία του σασί κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Τοyota, και τα 900 αυτοκίνητα που ήταν προγραμματισμένα να κατασκευαστούν μέσα στο 2019 έχουν ήδη προ-παραγγελθεί, ενώ η λίστα αναμονής για την επόμενη παρτίδα είναι τεράστια, με την φίρμα να κάνει λόγο για χιλιάδες ενδιαφερόμενους.

Hyundai
LEASING COURIER VS CITAN