Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H γερμανική εταιρία παρουσίασε τον επίσημο διαμορφωτή επιλογών για το μοντέλο της.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H γερμανική εταιρία παρουσίασε τον επίσημο διαμορφωτή επιλογών για το μοντέλο της.

H δική σου Porsche

2.702 Επισκέψεις στο άρθρο (27/3/2017)

Η 2018 Porsche 911 GT3 έκανε το ντεμπούτο της στη Γενεύη και τώρα η γερμανική εταιρία σου δίνει την δυνατότητα να την φτιάξεις όπως εσύ θέλεις. Δείτε πως.

Λίγο μετά το ντεμπούτο της 2018 Porsche 911 GT3 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η γερμανική εταιρία παρουσίασε τον επίσημο διαμορφωτή επιλογών για το μοντέλο της.

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει 15 διαφορετικά special χρώματα.

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει 15 διαφορετικά special χρώματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


O διαμορφωτής αυτός συμπεριλαμβάνει όλα τα μοντέλα και σου δίνει την δυνατότητα αφού επιλέξεις το μοντέλο που θες, να του επιλέξεις χρώμα, αξεσουάρ κτλ βλέποντας συγχρόνως πόσο θα σου κοστίσει.

Στις ΗΠΑ, οι τιμές για το αυτοκίνητο ξεκινούν στα 143.000 δολάρια(132.900 ευρώ) αλλά όπως συνηθίζεται στα γερμανικά αυτοκίνητα η τιμή μπορεί να ανέβει πολύ παραπάνω όταν προσθέσουμε αξεσουάρ ή ξεχωριστά χρώματα.
Εκτός από την επιλογή να βάψεις την Porsche σου σε όποιο χρώμα θες, το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει 15 διαφορετικά special χρώματα συμπεριλαμβανομένου το  Miami Μπλε της εικόνας κόστους 4.200 δολαρίων(3.890 ευρώ).
 
Στην καμπίνα, υπάρχει σαν επιλογή ένα σετ καθισμάτων κόστους 5.200 δολαρίων(4.810 ευρώ)  ή σπορ προσαρμοζόμενα καθίσματα 2.640 δολαρίων(2.440 ευρώ) αντί των στάνταρ καθισμάτων. Υπάρχουν ακόμα επιλογές για θερμαινόμενα καθίσματα, πυροσβεστήρες κ.α

Περιέργως, ο διαμορφωτής επιλογής Porsche δεν συμπεριλαμβάνει το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, μάλλον επειδή η παραγωγή αυτοκινήτων με τέτοιο κιβώτιο δεν θα ξεκινήσει μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Εσύ θα φτιάξεις την Porsche των ονείρων σου;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
CUSTOM VS MAXUS