Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H έλλειψη καλωδίων έφερε διακοπές παραγωγής σε VW, Porsche & BMW

H έλλειψη καλωδίων έφερε διακοπές παραγωγής σε VW, Porsche & BMW

2.272 Επισκέψεις στο άρθρο (3/3/2022)

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει οδηγήσει πολλά εργοστάσια της χώρας που παρήγαγαν καλώδια να κλείσουν με αποτέλεσμα η παραγωγή αυτοκινήτων στην Γερμανία να σταματήσει.

Σε παύση η παραγωγή αυτοκινήτων λόγω έλλειψης καλωδιώσεων

Να σταματήσουν την παραγωγή στα εργοστάσιά τους στην Γερμανία έχουν αναγκαστεί μάρκες όπως η Volkswagen, η Porsche και η BMW, επειδή οι εταιρείες που τις προμηθεύουν με καλώδια βρίσκονται στην Ουκρανία και έχουν σταματήσει την παραγωγή τους λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην χώρα.

Ένα αυτοκίνητο έχει κατά μέσο όρο 5 χιλιόμετρα καλωδιώσεων και όπως καταλαβαίνετε, η έλλειψη των εξαρτημάτων αυτών έχει αναγκάσει τις εταιρείες να σταματήσουν την παραγωγή τους μέχρι νεωτέρας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Γιγάντια η παραγωγή καλωδίων στην Ουκρανία

H UkraineInvest, ένα κυβερνητικό γραφείο που παρακολουθεί τις επενδύσεις που γίνονται στην χώρα, αναφέρει ότι στην χώρα έχουν επενδυθεί τα προηγούμενα χρόνια περισσότερα από 600 εκατομμύρια δολάρια στην κατασκευή 38 εργοστασίων από 22 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αυτοκινητοβιομηχανία. Τα περισσότερα από τα 38 εργοστάσια ασχολούνται με την παραγωγή καλωδίων για τα αυτοκίνητα και βρίσκονται κοντά σε εργοστάσια παραγωγής αυτοκινήτων της Γερμανίας.

Ειδικοί στον κλάδο αναφέρουν ότι μπορεί να χρειαστούν μήνες μέχρι οι προμηθευτές να αυξήσουν την παραγωγή σε άλλα εργοστάσια. Υπήρχαν πάντως και εταιρείες όπως η Aptiv, η οποία, επειδή φοβόταν μια εισβολή της Ρωσίας, μετέφερε το μεγαλύτερο όγκο της παραγωγής της μακριά από την Ουκρανία.

Σε παύση η παραγωγή σε πολλά εργοστάσια

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η VW έχει ήδη σταματήσει την παραγωγή σε αρκετά εργοστάσια, συμπεριλαμβανομένου και αυτό στο Wolfsburg και πως η Porsche έχει αναστείλει την παραγωγή στο εργοστάσιό της στην Λειψία. Η BMW έχει αναγκαστεί να διακόψει την παραγωγή των αυτοκινήτων του ομίλου σε Γερμανία αλλά και σε άλλες χώρες.

Νέο πρόβλημα για τις εταιρείες αυτοκινήτων!
- Ο πόλεμος στην Ουκρανία έκλεισε τα εργοστάσια καλωδίων
- Η παραγωγή αυτοκινήτων στην Γερμανία σταμάτησε
- Ένα αυτοκίνητο χρειάζεται κατά μ.ο 5 χιλιόμετρα σε καλωδιώσεις!
Μετά την έλλειψη ημιαγωγών, τώρα υπάρχει έλλειψη και σε καλώδια; Λέτε να υπάρξουν ακόμη μεγαλύτερες καθυστερήσεις στις παραδόσεις καινούριων αυτοκινήτων στους νέους τους ιδιοκτήτες;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
Autotriti.gr