Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Η επόμενη γενιά του Citroen C4 θα εμπνέεται από το Oli

 Σχολιάστε 
5.868 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2024)
Βλέπετε το πρωτότυπο Citroen Oli.
2 Φωτογραφίες »

Βλέπετε το πρωτότυπο Citroen Oli.

- Κάνει ντεμπούτο το 2027.
- Ο επικεφαλής σχεδίασης της Citroen επιβεβαίωσε τις επιρροές από το Oli.
- Ντεμπουτάρει στο Παρίσι το ανανεωμένο C4, πριν τη νέα γενιά.
- Θα βασίζεται στην πλατφόρμα Smart Car της Stellantis.

Κάνει ντεμπούτο το 2027

Από το ριζοσπαστικό πρωτότυπο Oli θα είναι εμπνευσμένο σχεδιαστικά το Citroen C4, όταν θα συστήσει στο ευρωπαϊκό κοινό τη νέα του γενιά. Το νέο hatchback σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται θα δίνει προτεραιότητα στο χαμηλό κόστος απόκτησης και στη βιωσιμότητα. Αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του γύρω στο 2027, ενώ πιθανότατα θα βασίζεται στην πλατφόρμα Smart Car.

Ο επικεφαλής σχεδίασης της Citroen επιβεβαίωσε τις επιρροές από το Oli

Μιλώντας σε βρετανικά Μέσα ενημέρωσης ο επικεφαλής σχεδίασης της Citroen, Pierre Leclercq επιβεβαίωσε πως το νέο C4 θα έχει σχεδίαση επηρεασμένη από το Oli, χωρίς ωστόσο να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Από τη μεριά του ο επικεφαλής προϊόντων της Citroen, Laurence Hansen συμπλήρωσε πως το μοντέλο θα το δούμε είτε το 2026 είτε το 2027, αφού νωρίτερα το τρέχον C4 ανανεωθεί από της γαλλική φίρμα.

Ντεμπουτάρει στο Παρίσι το ανανεωμένο C4 πριν τη νέα γενιά

Σημειώστε πως το ανανεωμένο C4 πρόκειται να παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού τον προσεχή Οκτώβριο. Θα φέρει πιο τετράγωνους προφυλακτήρες και φωτιστικά εμπνευσμένα από το Oli, αλλά δεν αναμένεται να είναι ριζικά αλλαγμένο, κάτι που θα ισχύσει στο μοντέλο της νέας γενιάς.

Θα βασίζεται στην πλατφόρμα Smart Car της Stellantis

Στη νέα του γενιά το C4 είναι πολύ πιθανό - όχι επιβεβαιωμένο - να βασίζεται στην πλατφόρμα Smart Car της Stellantis. ¶λλωστε, δεν είναι λίγα τα αυτοκίνητα από διάφορες μάρκες του Ομίλου που την χρησιμοποιούν αφού ήδη βασίζει τα C3, C3 Aircross, Fiat Grande Panda και Opel Frontera.

Autotriti.gr
RANGER MS RT