Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δείτε το πρώτο video της πολυτελούς λιμουζίνας του G90.

Δείτε το πρώτο video της πολυτελούς λιμουζίνας του G90.

Η λιμουζίνα της Hyundai

4.087 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2015)

Δείτε με κάθε λεπτομέρεια την πολυτελέστατη λιμουζίνα G90, η οποία είναι και το πρώτο μοντέλο της νεοσύστατης μάρκας της Hyundai, ονόματι Genesis.

Το G90 είναι το πρώτο μοντέλο της νεοσύστατης μάρκας της Hyundai η οποία ονομάζεται Genesis και αποτελεί το πολυτελές παρακλάδι της. Σύμφωνα με τους Κορεάτες, είναι ένα πολυτελές σεντάν, με πλήθος τεχνολογικών βοηθημάτων και μια σχεδίαση η οποία είναι δυναμική, αποπνέοντας παράλληλα την απαιτούμενη πολυτέλεια. 
Στο εμπρόσθιο μέρος ξεχωρίζει η μεγάλη γρίλια, αλλά και τα LED φωτιστικά σώματα, καθώς και τα οριζόντια τοποθετημένα, LED φώτα ημέρας. Επικεφαλής σχεδιασμού ήταν ο Peter Schreyer, ο οποίος καθοδήγησε τη σχεδιαστική ομάδα προκειμένου να καταλήξουν στο εικονιζόμενο αποτέλεσμα. 
Το Genesis G90 αποτελεί την έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου μοντέλου Vision G, όπου και θα ακολουθήσει το G80, ενώ αναμένεται να υπάρξει κι ένα μικρότερο μοντέλο με την κωδική ονομασία G70.Το εσωτερικό του δεν έχει να επιδείξει σχεδιαστικές εξάρσεις, δίνει όμως ιδιαίτερη έμφαση στην πολυτέλεια. Η καμπίνα είναι ντυμένη με δέρμα και ξύλο, ενώ ο εξοπλισμός της είναι πλουσιοπάροχος. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως η έγχρωμη οθόνη για το σύστημα πολυμέσων είναι 12,3 ιντσών, μέγεθος που την κατατάσσει στις μεγαλύτερες που έχουν τοποθετηθεί σε εσωτερικό αυτοκινήτου. Φυσικά και ο εξοπλισμός ασφάλειας είναι και αυτός πλήρης, καθώς διαθέτει όλα τα τελευταία συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.Όσον αφορά την οικογένεια του Genesis G90, αυτή απαρτίζεται από τρία σύνολα βενζίνης 3,3 λτ. 3,8 λτ και 5,0 λτ. με 228, 268 και 308 άλογα. Το αυτοκίνητο είναι πισωκίνητο και εφοδιάζεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο σε όλες τις εκδόσεις, ενώ προαιρετικά θα διατίθεται και με τετρακίνηση.Οι πωλήσεις του G90, του πρώτο από τα πέντε μοντέλα που θα αποκτήσει η Genesis σε ορίζοντα πενταετίας, θα ξεκινήσουν προς τα μέσα του 2016.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

TI YOKOHAMA AGORAZO
SEAT XENOIASTOI