Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Προκειμένου να προσαρμοστεί σε έναν κόσμο που αλλάζει, η επόμενη γενιά της Jaguar XJ (στη φωτό η υπάρχουσα) που αναμένεται το 2019, θα εστιάσει στην υβριδική τεχνολογία, αλλά και στην αυτόνομη οδήγηση

Προκειμένου να προσαρμοστεί σε έναν κόσμο που αλλάζει, η επόμενη γενιά της Jaguar XJ (στη φωτό η υπάρχουσα) που αναμένεται το 2019, θα εστιάσει στην υβριδική τεχνολογία, αλλά και στην αυτόνομη οδήγηση.

H νέα Jaguar XJ του 2019

2.914 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2016)

Θέλοντας και μη, η εμβληματική Jaguar XJ θα μετατραπεί από το 2019 που θα παρουσιαστεί η νέα γενιά της, σε ένα σύγχρονο υπερπολυτελές υβριδικό σεντάν.

Η επόμενη γενιά της ναυαρχίδας της Jaguar, η XJ που αναμένεται το 2019, θα είναι πολλά περισσότερα από ένα υπερπολυτελές τεράστιο σεντάν. Προκειμένου να προσαρμοστεί σε έναν κόσμο που αλλάζει, το βρετανικό εμβληματικό μοντέλο θα εστιάσει στην υβριδική τεχνολογία, αλλά και στην αυτόνομη οδήγηση.Μέχρι πριν από λίγο καιρό, η ίδια η ύπαρξη του μοντέλου κρεμόταν από μια κλωστή, καθώς οι πωλήσεις της XJ υπολείπονται σημαντικά από αυτές των Mercedes-Benz S-Class και BMW Σειρά 7. Επιπλέον, το αυτοκίνητο έχει να αντιμετωπίσει και τον «κανιβαλισμό», καθώς η νέα Jaguar XF, αν και μια κατηγορία κάτω, είναι περισσότερη ευρύχωρη από την XJ.Ήταν τόσο φλέγον το θέμα με το μέλλον της Jaguar XJ, που ακόμα και το ίδιο το αφεντικό, ο Ratan Tata, ενεπλάκη στην τελική απόφαση. Μετά από προσεκτική ανάλυση των ανταγωνιστών, τελικά δόθηκε το πράσινο φως για τη συνέχεια του μοντέλου.Περισσότερα νέα στο Auto ΤρίτηΣύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, η επόμενη XJ θα έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τις XE και XF, όπως η D7 αλουμινένια αρχιτεκτονική, με τμήματα του αμαξώματος να αντικαθίστανται από carbon μέρη. Λέγεται πως ετοιμάζεται για αυτή ένας νέος Ingenuim V6 κινητήρας, σε εκδοχές βενζίνης και πετρελαίου. Δεν είναι φυσικά γνωστό με τι μοτέρ θα εφοδιάζεται η plug-in hybrid εκδοχή του μοντέλου.Στο εσωτερικό, εύλογα, ρίχνεται μεγάλο βάρος από τους ανθρώπους της Jaguar, με το τελικό αποτέλεσμα να αναμένεται να είναι σημαντικά αναβαθμισμένο σε σχέση με εκείνο των XE και XF, τόσο σε επίπεδο χώρων, όσο και σε ό,τι αφορά την πολυτέλεια και τις τεχνολογικές εφαρμογές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
KIA VANS IAA