Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο CEO της Renault δήλωσε ότι η νέα Laguna (στην εικόνα το υπάρχον μοντέλο), που θα βγει μέχρι το 2015, θα έχει σπιρτόζα εμφάνιση και θα χρησιμοποιεί τους αξιόπιστους κινητήρες του ομίλου, ώστε να πετύ

Ο CEO της Renault δήλωσε ότι η νέα Laguna (στην εικόνα το υπάρχον μοντέλο), που θα βγει μέχρι το 2015, θα έχει σπιρτόζα εμφάνιση και θα χρησιμοποιεί τους αξιόπιστους κινητήρες του ομίλου, ώστε να πετύχει εμπορικά.

Η νέα Laguna θα είναι «εμπνευσμένη»

3.960 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2013)

Ο CEO της Renault, Carlos Tavares αποκάλυψε ότι η νέα Laguna θα πρέπει να έχει μια σπιρτόζα εμφάνιση και να τη συνδυάζει με τους αξιόπιστους κινητήρες του ομίλου, για να πετύχει εμπορικά.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο διευθύνων σύμβουλος της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας μίλησε για τη νέα Laguna, που αναμένεται να λανσαριστεί τέλος του 2014, αρχές του 2015.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι το υπάρχον μοντέλο, ίσως να μην ικανοποίησε απολύτως την αγορά και για αυτό στο μέλλον θα πρέπει να επανασχεδιαστεί. Μάλιστα, τόνισε ότι τα νέα μοντέλα όπως το νέο Clio, το Captur, το ηλεκτρικό Zoe καθώς και το 2θέσιο Wind αποτελούν πολύ καλά δείγματα καινοτόμου σχεδιασμού της εταιρείας και της νέας φιλοσοφίας, που θέλει να μεταφέρει. Διαθέτουν ρέουσες γραμμές κι αφήνουν την αίσθηση ότι συνδυάζουν την επιθετικότητα με τη συναισθηματική παρόρμηση. Μια τέτοια λοιπόν έμπνευση απαιτείται και για τη νέα Laguna, κατά τον Tavares πάντα, ώστε να εισέλθει δυναμικά στις αγορές, όταν κυκλοφορήσει.

Tέλος, σε επίπεδο κινητήρων, η νέα γενιά της Laguna αναμένεται να εξοπλιστεί με τους τούρμπο βενζινοκινητήρες TCe, όπως επίσης και με τα υπάρχοντα αποδοτικά μηχανικά σύνολα πετρελαίου. 
Mercedes
Autotriti.gr