Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην πίστα της Monza βρέθηκε η νέα Porsche 935.

Η νέα Porsche 935 επί το έργον (+vid)

1.833 Επισκέψεις στο άρθρο (1/10/2018)

Τη νέα έκδοση της κλασικής Porsche 935 δοκιμάζει η εταιρεία, αναβιώνοντας έτσι το παρελθόν της.

Στην πίστα της Monza βρέθηκε η νέα Porsche 935, η οποία αν και έχει μία διαφορετικό χρωματισμό, η εξωτερική της εμφάνιση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το γερμανικό μοντέλο που έκανε την εμφάνισή του τη δεκαετία του 1970 και από τότε μέχρι και σήμερα συνεχίζει να απασχολεί. Όπως μπορούμε να δούμε η νέα 935 δεν είναι βαμμένη στα ίδια χρώματα με την αρχική, καθώς έχει λάβει ένα μαύρο χρώμα, ωστόσο όπως μπορούμε να δούμε το αμάξωμα παραμένει ίδιο, με την τεράστια αεροτομή στο πίσω μέρος να είναι αυτή που ξεχωρίζει.
 
Για να παρακολουθήσετε το βίντεο καλό θα είναι να σιγουρευτείτε πως έχετε ανοιχτά τα ηχεία σας προκειμένου να ακούσετε τον ήχο που προέρχεται από τον twin-turbo 3.8 λίτρων κινητήρα που «καταθέτει» 700 ίππους, προκειμένου να αναδείξει τις ικανότητες της 935.
Τέλος για αυτούς που ελπίζουν να οδηγήσουν ένα τέτοιο αυτοκίνητο στο δρόμο, θα πρέπει να τους απογοητεύσουμε, καθώς η Porsche έχει τονίσει πως τα μοντέλα που θα κατασκευαστούν θα είναι αποκλειστικά για την πίστα, ενώ από τη γραμμή παραγωγής θα βγουν μόλις 77 μονάδες.
 

HUYNDAI
OPEL