Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Σύμφωνα με δηλώσεις του CEO της Bentley, η πρώτη έκδοση που αναμένεται το 2019, θα είναι η Bentayga Coupe (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα). Θα διαθέτει 4θυρο αμάξωμα, με coupe λογικής τελείωμα της οροφή
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σύμφωνα με δηλώσεις του CEO της Bentley, η πρώτη έκδοση που αναμένεται το 2019, θα είναι η Bentayga Coupe (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα). Θα διαθέτει 4θυρο αμάξωμα, με coupe λογικής τελείωμα της οροφής.

Η οικογένεια της Bentayga

2.826 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2016)

Η Bentayga φαίνεται πως θα εξελιχθεί σε ένα αυτοκίνητο ορόσημο για την Bentley, όντας ήδη το πρώτο SUV, αλλά και diesel όχημα των Βρετανών. Πόσο μάλλον όταν στο εγγύς μέλλον θα αποτελέσει μια οικογένεια μοντέλων με coupe, μακριά και γρήγορα μέλη.

Η Bentayga δεν είναι μόνο το πρώτο SUV της Bentley, αλλά και το όχημα με το οποίο οι Βρετανοί έκαναν ντεμπούτο στα diesel. Όμως, φαίνεται πως η Bentayga έχει μέλλον μπροστά της, όντας το πρώτο μέλος της κλάσης των υπερπολυτελών crossover και περιμένοντας τον ανταγωνισμό από τις Rolls-Royce, Maybach, Lamborghini κ.α.

Φαίνεται πως είναι υπό σκέψη μια πιο γρήγορη έκδοση της Bentley Bentayga, που θα ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Range Rover Sport SVR. Βλέπουμε μια ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα μιας πιθανής Bentayga GT3-R.

Φαίνεται πως είναι υπό σκέψη μια πιο γρήγορη έκδοση της Bentley Bentayga, που θα ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Range Rover Sport SVR. Βλέπουμε μια ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα μιας πιθανής Bentayga GT3-R.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Με άλλα λόγια, η Bentley Bentayga θα αποκτήσει αρκετές ακόμα παραλλαγές, ενώ ενδέχεται να μην είναι για πάντα το μόνο SUV των Βρετανών. Σύμφωνα με δηλώσεις του CEO της εταιρείας, Wolfgang Durheimer, η πρώτη έκδοση που αναμένεται το 2019, θα είναι η Bentayga Coupe. Θα διαθέτει 4θυρο αμάξωμα, με coupe λογικής τελείωμα της οροφής, στα πρότυπα των BMW X6 και Mercedes-Benz GLS Coupe. O κος Durheimer είπε: «Είμαι σίγουρος πως θα γίνει, η ομάδα μας δουλεύει την υπόθεση, αλλά δεν έχει ακόμα εγκριθεί για την παραγωγή.».
 
Στα σχέδια της Bentley φαίνεται πως είναι και μία Bentayga με μακρύ μεταξόνιο, κάτι που προέκυψε από την επιτυχία της αντίστοιχης Mulsanne EWB. O κος Durheimer δήλωσε σχετικά: «Στη Μέση Ανατολή και την Κίνα πουλάμε σχεδόν αποκλειστικά αυτά, οπότε έχει επιχειρηματικό νόημα. Η κατασκευή τους, όμως, είναι ακριβή γιατί πρέπει να αλλάξεις μέρη όπως τα πλευρικά πάνελ και την οροφή, κάτι που αυξάνει το κόστος.». 
Δεν είναι, όμως, μόνο αυτά καθώς φαίνεται πως είναι υπό σκέψη μια πιο γρήγορη έκδοση της Bentley Bentayga, που θα ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Range Rover Sport SVR. Τα λόγια του αρχιμηχανικού της εταιρείας, Rolf Frech, μας κάνουν να σκεφτόμαστε μία Bentayga GT3-R, καθώς αφού εξήγησε πως για να φτιαχτεί μια «καυτή» Bentayga, θα πρέπει να υπάρχουν κάποιοι που θα την προτιμήσουν, είπε: «Η Continental GT3-R φτιάχτηκε σε 300 μονάδες και αποτελεί ήδη ένα συλλεκτικό αυτοκίνητο. Οπότε υπάρχει ενδιαφέρον.».
 
Τέλος, στο μέλλον μάλλον θα υπάρξει και ένα μικρότερο μοντέλο, που θα τοποθετείται βάσει μεγέθους ανάμεσα στις Ρorsche Macan και Cayenne. Ωστόσο, ο κος Wolfgang Durheimer, εξήγησε πως τα σχέδια αυτά επί της παρούσης είναι σε παύση, προσθέτοντας: «Για τώρα θα πάμε προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω. Είναι μια πιο ενδιαφέρουσα κατεύθυνση.».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
LEASING COURIER VS CITAN