Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Την αποκάλυψη νέων στοιχείων του επερχόμενου μοντέλου της συνέχισε η Pininfarina δίνοντας στη δημοσιότητα περισσότερες εικόνες του PF0.

Πλέον είμαστε σε θέση να δούμε σε κανονική μορφή το εντυπωσιακό πίσω μέρος, με τα λεπτά φωτιστικά σώματα και τον τεράστιο διαχύτη.

φήμες θέλουν πως το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης της Rimac θα είναι σε θέση να οδηγεί το μοντέλο σε ταχύτητες κοντά στα 400 χλμ./ώρα.

Σκοπός των εμπλεκομένων στην κατασκευή του PF0 είναι να δημιουργηθεί το πιο ισχυρό ιταλικό σπορ αυτοκίνητο στην ιστορία.

Το ηλεκτρικό hypercar θα πρέπει να εμφανιστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο.

Η πραγματική πίσω όψη του Pininfarina PF0

1.453 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2018)

Την αποκάλυψη νέων στοιχείων του επερχόμενου μοντέλου της συνέχισε η Pininfarina δίνοντας στη δημοσιότητα περισσότερες εικόνες του PF0, έχοντας τη δυνατότητα να δούμε μεταξύ άλλων μία πραγματική εκδοχή του πίσω μέρους.

Η τελευταία φορά που είχαμε ασχοληθεί με το επερχόμενο αυτοκίνητο ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα ότι θα συνεργαστεί με τη Rimac προκειμένου να προσφέρει στο μοντέλο ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Ένα μήνα νωρίτερα είχαμε δει κάποιες εικόνες με τη μορφή σκίτσων που αποκάλυπταν ένα μέρος του εσωτερικού του μοντέλου.
 
Σήμερα η Pininfarina  έδωσε κάποιες νέες εικόνες teaser στο φως της δημοσιότητας συνεχίζοντα έτσι αυτή την τακτική μέχρι να φτάσουμε στην ημερομηνία που θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια. Πλέον είμαστε σε θέση να δούμε σε κανονική μορφή το εντυπωσιακό πίσω μέρος, με τα λεπτά φωτιστικά σώματα και τον τεράστιο διαχύτη, αλλά και δύο εικόνες που παρουσιάζουν τη σιλουέτα του ηλεκτρικού hypercar.
Κάνοντας μία επισύναψη να πούμε πως σκοπός των εμπλεκομένων στην κατασκευή του PF0 είναι να δημιουργηθεί το πιο ισχυρό ιταλικό σπορ αυτοκίνητο στην ιστορία. Μάλιστα φήμες θέλουν πως το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης της Rimac θα είναι σε θέση να οδηγεί το μοντέλο σε ταχύτητες κοντά στα 400 χλμ./ώρα, ενώ η διαδρομή 0-100 χλμ./ώρα θα γίνεται σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα!
 
Εάν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο που έχει καταρτιστεί, το ηλεκτρικό hypercar θα πρέπει να εμφανιστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο, με τις πωλήσεις να ξεκινούν για το 2020.

ford
Autotriti.gr