Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η πρώτη ηλεκτρική Rolls-Royce θα είναι η Spectre

1.876 Επισκέψεις στο άρθρο (30/9/2021)

Το κουπέ με την ονομασία Spectre θα είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Rolls-Royce, το οποίο θα λανσαριστεί το 2023!

Η Rolls-Royce βρίσκεται και αυτή σε πορεία εξηλεκτρισμού, προετοιμάζοντας τις επόμενες κινήσεις της για να απαλλάξει τα μοντέλα της από τους ρύπους και εκείνη να μειώσει το αποτύπωμά της αναφορικά με το διοξείδιο του άνθρακα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Η πρώτη ηλεκτρική Rolls-Royce θα είναι η Spectre
Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα λανσάρει το πρώτο της πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο το 2023 μπαίνοντας στο δρόμο της μετάβασης για πώληση μόνο αυτοκινήτων με μπαταρία μετά το 2030. Η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική Rolls-Royce θα είναι κουπέ και θα έχει την ονομασία Spectre, κάτι που ανακοίνωσε επίσημα η εταιρεία. Το δίθυρο αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί με την ίδια αρχιτεκτονική αλουμινίου που στηρίζει σήμερα όλα τα μοντέλα της εταιρείας.
 
Θα αντικαταστήσει την Wraith
Μαζί με την ανακοίνωση ήρθαν στη δημοσιότητα και κάποιες εικόνες που παρουσιάζουν καμουφλαρισμένο το μοντέλο. Σύμφωνα με την σχεδιαστική γραμμή που ακολουθείται στο μοντέλο, η Rolls-Royce Spectre δεν αποκλείεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη της Wraith που σταμάτησε.
 
Παραδόσεις στο 4ο τρίμηνο του 2023
Αξίζει να σημειωθεί πως η Spectre ακολουθεί μια παράδοση ονοματοδοσίας της Rolls-Royce χρησιμοποιώντας μια άλλη λέξη για φάντασμα, ακολουθώντας τις Wraith, Phantom και Ghost. Οι παραδόσεις της Spectre θα ξεκινήσουν το τέταρτο τρίμηνο του 2023, δήλωσε η Rolls-Royce.

Στο δρόμο του εξηλεκτρισμού και η Rolls-Royce!
- Πρώτες εικόνες της κουπέ Spectre.
- Το 2023 στις αγορές όντας το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο.
- Από το 2030 θα πουλάει μόνο ηλεκτρικά.
Ηλεκτρική Rolls-Royce, πόσο θα την κοστολογήσουν άραγε;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
Autotriti.gr