Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η σύγχρονη Porsche 944 Turbo RS
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η σύγχρονη Porsche 944 Turbo RS

1.687 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2022)

Μία Porsche 944 Turbo RS έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, δανεισμένη αρκετά στοιχεία από την ισχυρή 911 GT3 RS, αφήνοντας πολλά στόματα ανοιχτά!

Από το «πενάκι» του Khyzyl Saleem

Τα σχέδια της Porsche 944 Turbo RS ανήκουν στον ανεξάρτητο σχεδιαστή Khyzyl Saleem, ο οποίος μας έχει συνηθίσει με την ανεξάντλητη φαντασία του και τις προκλητικές δημιουργίες του.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με πολλά στοιχεία δανεισμένα από την 911 GT3 RS.

Μερικές δεκαετίες πίσω, όταν πρωτοεμφανίστηκε η  Porsche 944 είχε διχοτομήσει το φανατικό κοινό της γερμανικής φίρμας, κάτι που δεν ισχύει πλέον, αφού αρκετοί συλλέκτες έχουν μία στη συλλογή τους. Στην περίπτωση του ανεξάρτητου καλλιτέχνη Khyzyl Saleem, έγινε ψηφιακή και δανείστηκε αρκετά στοιχεία και εξαρτήματα από την Porsche 911 GT3 RS.
 

Επιθετικό & αεροδυναμικό body kit

Για το λόγο αυτό, το νέο μοντέλο λαμβάνει το όνομα 944 Turbo RS, συνδυάζοντας την τρέχουσα σχεδιαστική γλώσσα της Porsche και με άκρως «επιθετική» όψη. Στο μπροστινό μέρος, οι αναδυόμενοι προβολείς δίνουν τη θέση τους στα μοντέρνα LED φωτιστικά σώματα με μαύρο φόντο. Ο νέος επανασχεδιασμένος σπορ προφυλακτήρας διαθέτει μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, splitter και πλαϊνά αεροδυναμικά πτερύγια που είναι εμπνευσμένα από τη νέα GT3 RS.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Skoda