Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δείτε το αστρονομικό ποσό που ζητάει έμπορος για την πρώτη LaFerrari Spider.

Δείτε το αστρονομικό ποσό που ζητάει έμπορος για την πρώτη LaFerrari Spider.

Η τιμή της LaFerrari Spider

11.574 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2016)

Μία από τις 70 LaFerrari Spider που θα κατασκευαστούν, πωλείται ήδη από γερμανική εταιρεία. Δείτε πόσα ζητάει...

Πρόσφατα, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο νέος CEO της Ferrari, Sergio Marchionne, τόνισε ότι σύντομα η γκάμα της Ferrari θα διευρυνθεί με την προσθήκη της LaFerrari Spider, η οποία θα σηματοδοτήσει ταυτόχρονα και την επέτειο των 70 χρόνων από την κατασκευή του πρώτου της μοντέλου.
Λίγες ημέρες μετά, μια αγγελία γνωστού καταστήματος εμπορίας σπάνιων και πανάκριβων αυτοκινήτων, έρχεται να δώσει νέες πληροφορίες. Μία από τις 70 LaFerrari Spider που θα κατασκευαστούν, θα είναι διαθέσιμη προς πώληση σε περίπου 6 μήνες έναντι του ποσού των 5,1 εκατομμυρίων ευρώ, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αγγελία του γερμανικού καταστήματος. Παράλληλα, επισημαίνεται ότι θα είναι η πρώτη που κατασκευάστηκε, με κωδικό 1/70 σε χρώμα Rosso Corsa, ενώ θα έχει διανύσει ελάχιστα χιλιόμετρα.
Πως γίνεται όμως ένα αυτοκίνητο να μεταπωλείται από ιδιωτική εταιρεία μεταχειρισμένων πριν καν κατασκευαστεί; Την απάντηση ίσως και να την έχει δώσει ήδη ο Sergio Marchionne, ο οποίος, στη συνέντευξή του, είχε αναφέρει πως το τμήμα πωλήσεων έχει έρθει ήδη σε επαφή με εκλεκτούς πελάτες, οι οποίοι μάλιστα είχαν δει και κάποια σχέδια προ παραγωγής.
 ¶ρα, λογικά ο ιδιοκτήτης της εταιρείας έχει ήδη «καταχωρηθεί» στη λίστα παραγγελιών και περιμένει τη νέα του LaFerrari, την οποία θα «αποχωριστεί» κατευθείαν έναντι αυτού του αστρονομικού ποσού!
Συνεπώς, μάθαμε ότι θα βγει σε 70 αντίτυπα, ότι ένα διαθέσιμο χρώμα θα είναι σίγουρα το κόκκινο Rosso Corsa και μέσα στους επόμενους 6 μήνες σίγουρα θα έχουν ξεκινήσει οι πωλήσεις της. Τέλος σε σχέση με τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, τίποτα δεν έχει ακουστεί από «επίσημα» χείλη, αλλά ενδεχομένως να κινείται με το υβριδικό σύνολο της «κλειστής» LaFerrari, το οποίο συνδυάζει τον βελτιωμένο V12 της F12berlinetta και το σύστημα HY-KERS, με την απόδοση να φτάνει στους 963 ίππους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
LINGLONG DIAGONISMOS