Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Tο PCCM Plus.

Hi-tech infotainment για τις παλιές Porsche

1.918 Επισκέψεις στο άρθρο (24/4/2020)

Οι κάτοχοι των παλαιών μοντέλων Porsche έχουν τώρα την ευκαιρία μέσω του τμήματος Classic της μάρκας, να αναβαθμίσουν την καμπίνα των οχημάτων τους προσθέτοντας ένα σύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.


Όντας σχεδιασμένα για να ταιριάζουν άριστα με το εσωτερικό των παλαιών κλασικών οχημάτων Porsche, τα συστήματα ψυχαγωγίας διατίθενται σε δύο διαφορετικά set up και ταιριάζουν ανάλογα με το μοντέλο.
 
Το πρώτο είναι γνωστό ως PCCM (Porsche Classic Communication Management) και έχει σχεδιαστεί για κλασικά αυτοκίνητα με υποδοχές ραδιοφώνου. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να εγκατασταθεί σε 911 που κυμαίνονται από τα μοντέλα της δεκαετίας του 1960 έως και αυτά της δεκαετίας του `90. Η εταιρεία σημείωσε επίσης ότι «είναι δυνατή και η χρήση σε προηγούμενα μοντέλα».
 
Λόγω του περιορισμένου χώρου στο εσωτερικό το PCCM σύστημα ψυχαγωγίας διαθέτει μια μικρή οθόνη αφής 3,5 ιντσών, δύο περιστροφικά κουμπιά και έξι κουμπιά που παρέχουν πρόσβαση σε λειτουργίες που χρησιμοποιούνται συνήθως, όπως τηλέφωνο, πολυμέσα και πλοήγηση. Παρά το μικρό του μέγεθος, το σύστημα ψυχαγωγίας διαθέτει το Apple CarPlay και τη δυνατότητα λήψης ψηφιακών ραδιοφωνικών σταθμών. Διαθέτει σύνδεση AUX, Bluetooth και USB καθώς και υποδοχή κάρτας SD.
 
Το δεύτερο infotainment είναι το PCCM Plus και απευθύνεται στις 911 (996) και την Boxster πρώτης γενιάς (986). Διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη μεγέθους 7 ιντσών, καθώς και όλα τα χαρακτηριστικά του προαναφερόμενου συστήματος ψυχαγωγίας συν το Android Auto.
 
Τα συστήματα ψυχαγωγίας είναι προς το παρόν διαθέσιμα για παραγγελία και διατίθενται σε κουτιά σχεδιασμένα σε ρετρό θέματα. Για την Ευρώπη οι τιμές ξεκινούν από 1.439,89 ευρώ για το PCCM και 1,606,51 ευρώ για το PCCM Plus.
 

Mercedes
5 PRAGMATA LINGLONG