Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Προκειμένου να συνδυαστούν επιδόσεις και χαμηλοί ρύποι η AMG θα στραφεί στα υβριδικά.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Προκειμένου να συνδυαστούν επιδόσεις και χαμηλοί ρύποι η AMG θα στραφεί στα υβριδικά.

Υβριδικά-ηλεκτρικά τα AMG

2.839 Επισκέψεις στο άρθρο (2/5/2017)

Το τμήμα επιδόσεων της Mercedes, η AMG, θα αρχίσει σταδιακά να παρουσιάζει όλο και περισσότερα μοντέλα plug-in υβριδικά ώστε να συνεχίσει να προσφέρει επιδόσεις αλλά και να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς ρύπων.

Ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Tobias Moers, αποκάλυψε ότι το επερχόμενο Project One δε θα είναι το μόνο plug-in υβριδικό μοντέλο της εταιρείας.

Στο απώτερο μέλλον θα δούμε και πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα από τους Γερμανούς.

Στο απώτερο μέλλον θα δούμε και πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα από τους Γερμανούς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Στην πραγματικότητα, το Project One θα είναι μόνο το κερασάκι στην τούρτα καθώς θα ακολουθήσει η έκδοση παραγωγής του AMG GT Concept που παρουσιάστηκε στη Γενεύη πριν λίγο καιρό του οποίου η ονομασία θα συνοδεύεται από το διακριτικό EQ Power+ που θα φέρουν όλα τα μελλοντικά μοντέλα της εταιρείας που θα έχουν κάποιας μορφής ηλεκτροκίνηση.
 
Μιλώντας σχετικά στο AutoNews ο Moers είπε «πρόκειται για το επόμενο επίπεδο καθώς τα hypercars είναι κάτι πιο εξωπραγματικό. Με το GT Concept θέλουμε να σας δώσουμε να καταλάβετε ποιο πρόκειται να είναι το μέλλον των, ας πούμε, κανονικών μας αυτοκινήτων.»Λόγω της υποχρέωσης να ακολουθήσει τους κανονισμούς σχετικά με τους ρύπους, η Mercedes-AMG τελικά θα αναγκαστεί να υιοθετήσει την plug-in υβριδική τεχνολογία σε όλη της τη γκάμα καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσει μπροστά η εταιρεία σύμφωνα με τον Moers.
 
Πέρα από τα plug-in υβριδικά θα υπάρξουν και πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα μελλοντικά από την Mercedes-AMG, συμπλήρωσε το αφεντικό της εταιρείας αλλά χωρίς να δώσει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα. «Θα έλεγα ψέματα αν σας έλεγα όχι. Δεν ξέρω πότε θα τα δούμε στο δρόμο αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό.
 

Στην εικόνα βλέπουμε το Mercedes-AMG GT Concept.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
PEUGEOT