Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H νέα Supra.

Hλεκτρική ή αυτόνομη η επόμενη Toyota Supra;

1.771 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2019)

Ο αρχιμηχανικός την Supra δήλωσε πως όταν έρθει η επομένη γενιά, είναι πολύ πιθανό το μοντέλο να είναι ηλεκτρικό ή και πλήρως αυτόνομο. Πώς θα σας φαινόταν ένα τέτοιο ενδεχόμενο;

Η νέα Τοyota Supra έκανε στις αρχές του 2019 το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο της και τώρα, μπαίνοντας στο καλοκαίρι, έχει πραγματοποιηθεί και το εμπορικό της λανσάρισμα στις περισσότερες αγορές. Παρά το γεγονός όμως ότι η νέα Supra κάνει ακόμα τα πρώτα της βήματα, έχουν ήδη αρχίσει να έρχονται στο φως πληροφορίες σχετικά με το πρέπει να περιμένουμε από τον διάδοχο του μοντέλου που θα έχει την κωδική ονομασία Α100.
 
Σε δηλώσεις του, ο αρχιμηχανικός του sportscar Τetsuya Tada τόνισε πως είναι πολύ πιθανόν η επόμενη Supra να είναι αμιγώς ηλεκτρική ή ακόμη και αυτόνομη, εξαιτίας των συνεχών αλλαγών που συμβαίνουν στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ο ίδιος φάνηκε πως δεν γνωρίζει τι μορφή θα έχει η επόμενη γενιά, τόνισε όμως η μάρκα θα είναι ανοιχτή σε όλα τα ενδεχόμενα λέγοντας πως είναι πολύ πιθανόν η επόμενη Supra να μην έχει καμία σχέση με τους προκατόχους της.

Στην συνέχεια, ο Ιάπωνας μηχανικός αστειεύτηκε λέγοντας πως έτσι και αλλιώς, όταν η Τοyota αποφασίσει να κατασκευάσει την A100, ο ίδιος θα έχει ήδη αποσυρθεί και θα έχει αντικατασταθεί από κάποιο άλλο στέλεχος.

Εσείς τι λέτε; Πώς θα σας φαινόταν αν σε κάμποσα χρόνια βλέπατε να ντεμπουτάρει μια ηλεκτρική ή πλήρως αυτόνομη Supra;
 

Hyundai
OPEL