Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ην. Βασίλειο: Ηλεκτρικά περιπολικά ξεμένουν από ρεύμα εν ώρα υπηρεσίας

Ην. Βασίλειο: Ηλεκτρικά περιπολικά ξεμένουν από ρεύμα εν ώρα υπηρεσίας

4.239 Επισκέψεις στο άρθρο (7/7/2022)

Η αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου έχει προμηθευτεί ηλεκτρικά περιπολικά, ωστόσο καταγγέλλει πως ξεμένουν από ρεύμα την ώρα του καθήκοντος!

Τα ηλεκτρικά περιπολικά δυσκολεύουν το έργο της αστυνομίας

Με δυσκολία γίνεται η καταπολέμηση του εγκλήματος από τις αστυνομικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου, λόγω των ηλεκτρικών οχημάτων που συνεχώς αυξάνονται στον στόλο τους. Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του ένας αστυνομικός επίτροπος από το Gloucestershire.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

21% ηλεκτρικά οχήματα έχει η αστυνομία του Gloucestershire

Το Gloucestershire Constabulary έχει τον μεγαλύτερο στόλο ηλεκτρικών οχημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου με τουλάχιστον το 21 τοις εκατό των 435 οχημάτων του να είναι αμιγώς ηλεκτρικά. Αυτός είναι ο λόγος σύμφωνα με τον Επίτροπο της Αστυνομίας του Gloucestershire, Chris Nelson, όπου σε πολλές περιπτώσεις οι αστυνομικοί χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν και το άδειασμα των μπαταριών την ώρα της υπηρεσίας.

«Περιπολικά ξεμένουν από ρεύμα»

«Έχω ακούσει πολλά προβλήματα με αστυνομικούς που κυκλοφορούν με ηλεκτρικά οχήματα που προσπαθούν να βρουν εγκαταστάσεις επαναφόρτισης, ξεμένουν από ρεύμα και μετά έπρεπε να πάρουν άλλο όχημα», είπε αρχικά ο Nelson και συνέχισε: «Αν και κατανοώ πλήρως και υποστηρίζω τους κλιματικούς νόμους, η πρώτη μου προτεραιότητα είναι να καταπολεμήσω το έγκλημα. Οι επιλογές που είναι διαθέσιμες για ηλεκτρικά οχήματα για επιχειρησιακές χρήσεις δεν είναι ίσως τόσο προηγμένες όσο θα ήθελα να είναι. Είμαι πολύ ανήσυχος εάν θα πρέπει να συνεχίσω να βαδίζω σε αυτό το δρόμο».

Συνέχεια του άρθρου >>>
fiat
OPEL