Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Honda Civic από άλλον πλανήτη (+vid)

1.840 Επισκέψεις στο άρθρο (25/2/2019)

Mε τέτοιον διαχύτη και κυρίως τέτοια αεροτομή, η κάθετη δύναμη που παράγει αυτό το Civic είναι τρομακτική.

Στους αγώνες αναβάσεων παίρνουν συχνά μέρος αυτοκίνητα που όμοια τους δύσκολα θα πετύχεις, αφού οι ιδιοκτήτες έχουν τις περισσότερες φορές την δυνατότητα να κάνουν τα πάντα πάνω στο αυτοκίνητο, ώστε να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ίσως το πιο ξεχωριστό από αυτά να είναι αυτό εδώ το Honda Civic με ισχύ που πηγάζει από έναν V6 κινητήρα ενός TL Type S που έχει αναβαθμιστεί με έναν μεγάλο Garrett υπερτροφοδότη. Όπως μπορείτε να δείτε, το αυτοκίνητο φέρει στον πρόβολό του έναν τεράστιο διαχύτη που λέγεται πως προσφέρει ακόμα και 226 κιλά κάθετης δύναμης στα 144 χλμ./ώρα, σπορ πλαϊνές ποδιές, μεγάλο πίσω διαχύτη αλλά και μια τεραστίων διαστάσεων αεροτομή που έχει τοποθετηθεί πάνω στην οροφή και προσφέρει επίσης τρομερό downforce.
 
Αντίθετα, εξαιρετικά λιτός είναι ο εσωτερικός διάκοσμος αφού πέρα από ένα αγωνιστικού τύπου κάθισμα και το άσπρο roll cage, το αυτοκίνητο δεν έχει τίποτα περιττό που θα μπορούσε να του στερήσει έστω και κάποια δέκατα του δευτερολέπτου από τις προσπάθειες του.

Ο ιδιοκτήτης του έχει εκφράσει την θέληση του να αγωνιστεί στο Pikes Peak. Εσείς τι λέτε;
 

Mercedes
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS