Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η μετάδοση είναι 6τάχυτη μηχανική.

Aυτό το NSX είναι εξοπλισμένο με τα καλύτερα συστήματα ήχου της αγοράς.

Πόσα λεφτά θα δίνατε για αυτό το NSX;

Η μετάδοση είναι 6τάχυτη μηχανική.

Honda NSX στο σφυρί για καλό σκοπό

3.118 Επισκέψεις στο άρθρο (13/10/2017)

Ανακαινισμένο και εξοπλισμένο με τα τελευταία συστήματα ήχου, ένα NSX ψάχνει το νέο του ιδιοκτήτη. Πόσα θα έδινες;

Ένα από τα σπανιότερα ΝSX είναι έτοιμο να δημοπρατηθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς από τον οίκο Barett-Jackson στο Las Vegas. Aυτό το Honda NSX του 1991 ανακαινίστηκε από την εταιρεία υποσυστημάτων Clarion Builds και παράλληλα εξοπλίστηκε με δυο-τρεις αναβαθμίσεις.

Η Clarion δημιούργησε συνολικά μόνο δύο τέτοια projects με την πρώτη να είναι μια BMW που πωλήθηκε για 100.000 ευρώ το 2016. Ωστόσο, αυτό το NSX είναι εξοπλισμένο με τα καλύτερα συστήματα ήχου της αγοράς, KW Variant 3 coilovers, StopTech φρένα, Volk ζάντες αλλά και εξαιρετικές επιδόσεις χάρη στο μηχανικό του σύνολο που βρίσκεται κάτω από το καπό.
 
Πρόκειται για έναν κινητήρα χωρητικότητας 3,2 λτ. V6, δάνειο από ένα NSX του 2004, που φτάνει σε απόδοση τα 348 άλογα και τα 334 Nm ροπής και μπορεί να κάνει το αυτοκίνητο να κάνει τα 0-96 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα. Η μετάδοση είναι 6τάχυτη μηχανική.

Στον εσωτερικό του διάκοσμο, εξοπλίζεται όπως αναφέραμε με το κορυφαίο ηχοσύστημα της Clarion NX807, σύστημα πλοήγησης, ηχεία, ενισχυτές κ.α
Πόσα λεφτά θα δίνατε για αυτό το NSX;
 

FORD
OPEL