Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

«Ήπιαν» το αίμα σε σπάνια Ferrari F40

6.106 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2021)

Ο ιδιοκτήτης δεν δίστασε να την κακομεταχειριστεί και να την ξεζουμίσει, ώστε να την απολαύσει όλο το συναίσθημα που μπορεί να προσφέρει.

Τα πιο σπάνια αυτοκίνητα στον κόσμο δεν κυκλοφορούν συχνά στους δρόμους του πλανήτη και όταν το κάνουν, αυτό γίνεται σε ειδικές εκδηλώσεις υπό ελεγχόμενη κίνηση των οχημάτων, αφού οι ιδιοκτήτες τους δεν θέλουν να συμβεί κάποιο ατύχημα και να χάσουν την περιουσία τους, ειδικά όταν έχουν πληρώσει πολλά εκατομμύρια σε δημοπρασίες.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Αυτό σημαίνει πως όταν μια Ferrari F40 μπαίνει στο χώμα και αρχίζει να ντριφτάρει δίχως έλεος, αποτελεί από μόνο του ένα σπουδαίο γεγονός, αφού το αυτοκίνητο θεωρείται ένα από τα θρυλικότερα μοντέλα της Ferrari και τις περισσότερες φορές φυλάσσεται σε γκαράζ. Η συγκεκριμένη πάντως F40 έχει αρκετά χιλιόμετρα στο οδόμετρό της, αφού ο ιδιοκτήτης της δεν φοβάται να την βγάλει από το σπίτι της και να την απολαύσει, ακόμα και έπειτα χρειάζεται να πληρώσει αρκετές χιλιάδες ευρώ για να κάνει τα απαραίτητα service.

Το αμάξωμά της F40 έχει σχεδιαστεί από την Pininfarina και διαθέτει μέρη από kevlar, carbon και αλουμίνιο, ενώ κίνηση παίρνει από έναν biturbo V8 κινητήρα 2,9 λτ. απόδοσης 478 ίππων. Συνολικά, κατασκευάστηκαν 1.315 τέτοια αυτοκίνητα.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
Citroen