Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η McLaren P1 GTR είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό από τα τέσσερα μοντέλα με την αντίθεση μαύρου με κίτρινο να τραβάει τα βλέμματα.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η McLaren P1 GTR είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό από τα τέσσερα μοντέλα με την αντίθεση μαύρου με κίτρινο να τραβάει τα βλέμματα.

Hypercars με σχήμα station;

2.493 Επισκέψεις στο άρθρο (10/4/2017)

Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής ήθελε να δει κάποια από τα δυνατότερα αυτοκίνητα του πλανήτη σε πιο οικογενειακή εκδοχή και έτσι τα σχεδίασε με αποτέλεσμα ασυνήθιστο αλλά ωραίο. Δείτε τώρα τις Porsche 918, Ferrari FXX K, McLaren P1 GTR και Bugatti Chiron με αμάξωμα που θυμίζει κάτι από station wagon.

Πώς θα ήταν κάποια κορυφαία supercars και hypercars αν βγαίνανε και σε shooting brake έκδοση;

Η 918 μπορεί να είναι η πιο αδύναμη μεταξύ των τεσσάρων μοντέλων αλλά είναι από τα πιο όμορφα χάρη στο

Η 918 μπορεί να είναι η πιο αδύναμη μεταξύ των τεσσάρων μοντέλων αλλά είναι από τα πιο όμορφα χάρη στο "κοστούμι" της Martini Racing.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σίγουρα είναι ένα σενάριο που δύσκολα θα το δούμε να υλοποιείται όμως ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής, ο YasidDesign,  ήθελε να δει αυτά τα ταχύτατα αυτοκίνητα με το κάλυμμα του κινητήρα τόσο διαφορετικό που να μπορεί να δημιουργηθεί και χώρος αποσκευών.

Βέβαια θα προέκυπταν πάρα πολλά προβλήματα με την ψύξη του κινητήρα αλλά έτσι κι αλλιώς πρόκειται για μια θεωρητική προσέγγιση οπότε αυτό είναι ένα πρόβλημα που μπορούμε να παραβλέψουμε.Ο YasidDesign ασχολήθηκε με τις Porsche 918, McLaren P1 GTR, Ferrari FXX K και Bugatti Chiron. Μπορεί η Porsche να είναι κάπως υποδεέστερη των υπολοίπων αλλά η 918 στην έκδοση Spyder είναι ιδανική για ένα πρότζεκτ σαν αυτό. Πέρα, όμως, από τη μεταμόρφωση σε shooting brake ντύθηκε και με ένα υπέροχο κοστούμι της Martini Racing.

Μπορεί οι πιθανότητες να δούμε κάποιο από αυτά τα σχέδια να υλοποιείται να είναι πρακτικά μηδενικές όμως έχει αρκετό ενδιαφέρον να βλέπεις αυτοκίνητα που ο φυσικός χώρος είναι η πίστα και στόχος τους είναι οι απόλυτες επιδόσεις, ξαφνικά να είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν μια οικογένεια.

Εσάς πώς σας φαίνονται τα λατρεμένα αυτά hypercars, με τόσο διαφορετικό αμάξωμα; Πείτε μας τη γνώμη σας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
Leasing