Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Tο Hyundai VelosterRaptor N δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Bisimoto Engineering.

Tο Kona Ultimate δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Rockstar Performance Garage.

Hyundai o «φονιάς» του Honda Civic Type R

41.523 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2019)

Η έκθεση της SEMA θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες και η Hyundai θα δώσει το παρών έχοντας στη σύνθεσή της τον «φονιά» του Honda Civic Type R και μία extreme off-road έκδοση του Kona που αξίζει να δείτε.


Την αρχή θα κάνουμε από το Hyundai VelosterRaptor N, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Bisimoto Engineering. Σύμφωνα με τη μάρκα το ειδικά κατασκευασμένο μοντέλο έχει ονομαστεί ο «φονιάς» του Honda Civic Type R και όπως είναι εμφανές βασίζεται στο Veloster N Performance. Η νέα κατασκευή της κορεατικής μάρκας  διαθέτει έναν τετρακύλινδρο 2,0 λίτρων κινητήρα με αναβαθμισμένο τούρμπο. Παράλληλα έχει εξοπλιστεί με ένα intercooler υψηλής απόδοσης, ένα νέο σύστημα εξάτμισης, αλλά και διάφορες τροποποιήσεις στην αεροδυναμική.
 
Χάρη σε αυτές τις αλλαγές και μία επαναχαρτογράφηση εγκεφάλου ο κινητήρας προσφέρει περισσότερους από 324 ίππους. Ο αριθμός αυτός είναι 46 και 14 ίππους επιπλέον από το κανονικό Veloster N Performance και από το Honda Civic Type R, αντίστοιχα.
 
Εκτός από τις αναβαθμίσεις της απόδοσης, το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με αναθεωρημένους προβολείς, κιτ ανάρτησης και πίσω αεροτομή. Υπάρχουν επίσης τροχοί Fifteen52 που είναι τυλιγμένοι σε ελαστικά Toyo. Οι εσωτερικές αλλαγές περιλαμβάνουν ελαφριά σπορ καθίσματα και ένα «διαδραστικό σύμπλεγμα OBD» στην κονσόλα.
 
Περνώντας τώρα στο δεύτερο μοντέλο, πρόκειται για το Kona Ultimate που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Rockstar Performance Garage. Η extreme off-road έκδοση του Kona πατάει σε σπορ ζάντες 16 ιντσών, ενώ έχει εξοπλιστεί με πολλά νέα χαρακτηριστικά χρήσιμα για τις εκτός δρόμου διαδρομές. Οι πληροφορίες για αυτό το μοντέλο δεν είναι πολλές όμως μεταξύ των νέων στοιχείων βρίσκεται μια εξάτμιση Magnaflow, φώτα LED Baja Design, ενώ στο εσωτερικό έχει εγκατασταθεί ένα ηχοσύστημα Kicker.

Toyota
Leasing