ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Για 23η φορά από το 1996, πρόκειται για μια Mercedes-AMG GT R που σύμφωνα με πληροφορίες αποτελεί το πιο ισχυρό Safety car όλων των εποχών.

Σε σχέση με το εργοστασιακό μοντέλο, το Safety Car εξοπλίζεται με το προαιρετικό πακέτο Τrack.

Σε σχέση με το εργοστασιακό μοντέλο, το Safety Car εξοπλίζεται με το προαιρετικό πακέτο Τrack.

Μέσα στην καμπίνα, το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με iPads για να μπορεί ο οδηγός να βλέπει την τηλεοπτική μετάδοση και σε ποιο σημείο βρίσκονται τα μονοθέσια στην πίστα.

Ιδού το νέο F1 Safety Car!

2.427 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2018)

Το ισχυρότερο Safety Car όλων των εποχών θα είναι η Mercedes-AMG GT R που θα εκτελεί χρέη αυτοκινήτου ασφαλείας τη νέα αγωνιστική σεζόν που ξεκινά σε λίγες μέρες.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του φετινού Πρωταθλήματος της Formula 1 στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, αποκαλύφθηκε το αυτοκίνητο που εκτελεί χρέη αυτοκινήτου ασφαλείας στην μεγαλύτερη μηχανοκίνητη αθλητική διοργάνωση.

Για 23η φορά από το 1996, πρόκειται για μια Mercedes-AMG GT R που σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αποτελεί το πιο ισχυρό Safety car όλων των εποχών. Η δύναμη του πηγάζει από έναν biturbo V8 κινητήρα χωρητικότητας 4,0 λίτρων με ιπποδύναμη που φλερτάρει με τους 580 ίππους. Πίσω από το τιμόνι θα βρίσκεται για μια ακόμη φορά ο Bernd Maylander που  πρόσφατα αποκάλυψε πόσο ενθουσιασμένος είναι με το νέο αυτοκίνητο: « Eίναι θεσπέσιο στην οδήγηση και ένα επίπεδο πάνω από την AMG GT S των περασμένων ετών. Ιδανικά, πρέπει να μπαίνει στην πίστα όσο πιο σπάνια γίνεται αλλά όταν πρέπει να το κάνουμε θα είμαστε εξοπλισμένοι με την AMG GT R».
 
Σε σχέση με το εργοστασιακό μοντέλο, το Safety Car εξοπλίζεται με το προαιρετικό πακέτο Τrack που περιλαμβάνει κεραμικά φρένα και σύστημα αντι-roll over. Φυσικά, θα ντυθεί στα χρώματα της F1 ενώ είναι τοποθετημένα τα απαραίτητα φώτα. Μέσα στην καμπίνα, το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με iPads για να μπορεί ο οδηγός να βλέπει την τηλεοπτική μετάδοση και σε ποιο σημείο βρίσκονται τα μονοθέσια στην πίστα.

Μercedes AMG θα είναι και το αυτοκίνητο Πρώτων βοηθειών. Πρόκειται για μια C63 S Estate που μπορεί να μεταφέρει τρεις νοσοκόμους αλλά το σύνολο του ιατρικού εξοπλισμού που απαιτείται. Χρέη οδηγού θα εκτελεί ο  Αlan van der Merwe.
 

Mercedes
Autotriti.gr