Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Έρχονται ισχυρά hatchback από το VW Group.

Ισχυρά υβριδικά hatchback από το VW Group

2.515 Επισκέψεις στο άρθρο (3/11/2017)

Ως προπομπό των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων βλέπουν τα υβριδικά μοντέλα οι ιθύνοντες του Volkswagen Group, οι οποίοι τα επόμενα χρόνια αναμένεται να προσφέρουν στους πελάτες τους διάφορες επιλογές «καυτών» υβριδικών μοντέλων.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, τα ανώτερα στελέχη της αυτοκινητοβιομηχανίας πιστεύουν ότι τα υβριδικά hatchback θα αποδειχθούν πολύτιμο βήμα προς την πλήρη ηλεκτροκίνηση και θα βοηθήσουν τους λάτρεις των αυτοκινήτων να αντιληφθούν τα οφέλη των ηλεκτρικών μοντέλων, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη.
 
Έτσι δεν αποκλείεται στις αρχές της επόμενης δεκαετίας το πρώτο ισχυρό υβριδικό μοντέλο που θα κατασκευάσει ο όμιλος να είναι το επόμενης γενιάς Skoda Fabia vRS, κάτι το οποίο τόνισε σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της Skoda Bernhard Maier.
Επιπλέον να υπενθυμίσουμε ότι στις αρχές του τρέχοντος έτους, προέκυψε ότι η επόμενη γενιά Volkswagen Golf GTI θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιήσει ένα υβριδικό σύστημα κίνησης.
 
Εάν οι τρέχουσες φήμες ισχύουν, το Golf GTI θα μπορούσε να έχει έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων που θα συνοδεύεται από ένα ηλεκτρικό σύστημα 48V και ένα ενσωματωμένο δυναμό.

Hyundai
Citroen