Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ιταλίδα γιαγιά 100 ετών ανανέωσε το δίπλωμα οδήγησης!

Ιταλίδα γιαγιά 100 ετών ανανέωσε το δίπλωμα οδήγησης!

2.033 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2022)

Απίστευτο και όμως αληθινό! Η Ιταλίδα Candida Uderzo σε ηλικία 100 ετών ανανέωσε το δίπλωμα οδήγησης για δύο χρόνια όντας έτοιμη για νέες βόλτες με το αυτοκίνητό της!

Θέμα συζήτησης έγινε η Candida Uderzo

Την ώρα που το ηλικιακό όριο μέχρι το οποίο πρέπει κάποιος να βρίσκεται πίσω από τιμόνι είναι ένα από τα συνηθισμένα θέματα συζήτησης στο χώρο του αυτοκινήτου, μία ανανέωση διπλώματος από την Ιταλία έρχεται για να κλέψει τις εντυπώσεις! Και αυτό γιατί η ηλικίας 100 ετών Ιταλίδα, Candida Uderzo ανανέωσε το δίπλωμά της για δύο ακόμα χρόνια!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η σούπερ γιαγιά πέρασε τα τεστ

Η Candida Uderzo πέρασε το τεστ όρασης και έλαβε το νέο της δίπλωμα. Μάλιστα η συμπαθέστατη γιαγιά στις δηλώσεις της υπογράμμισε πως επιθυμεί να παραμείνει αυτόνομη και να μην πιέζει τον γιο της να την πηγαινοφέρνει με το αμάξι. Έτσι η σούπερ γιαγιά έγινε η τρίτη αιωνόβια πολίτης της Ιταλίας που κρίθηκε ως κατάλληλη για να συνεχίσει να οδηγεί, έως το 2024, που θα ξαναπεράσει από τα τεστ.

Αυξάνονται οι αιωνόβιοι στην Ιταλία

Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα που ασχολήθηκαν με την ανανέωση του διπλώματος της Candida Uderzo, η Ιταλία έχει από τους υψηλότερους αιωνόβιους πληθυσμούς της Ευρώπης -με την αυξητική τάση να συνεχίζεται. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εθνικής στατιστικής υπηρεσίας (Istat), το Μάιο στη γείτονα χώρα ζούσαν 20.456 αιωνόβιοι, από 14.456 που ήταν το 2019.

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD
OPEL