Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Jaguar: Μπαίνει σε χειμερία νάρκη μέχρι το 2025

Jaguar: Μπαίνει σε χειμερία νάρκη μέχρι το 2025

2.023 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2021)

H Jaguar, μέχρι το 2025, θα σταματήσει να λανσάρει νέα μοντέλα για να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη νέων αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

100% ηλεκτρική από το 2025 η Jaguar

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πριν από λίγους μήνες, η Jaguar ανακοίνωσε τα πλάνα της για να μετατρέψει την γκάμα της σε ηλεκτρική από το 2025, αν και αυτή την στιγμή, η γκάμα της διαθέτει μόνο ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, την I-Pace. Oι Βρετανοί γνωρίζουν πως οι περιορισμοί στις εκπομπές ρύπων γίνονται ολοένα και πιο αυστηροί στην Ευρώπη και πως για να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα, πρέπει να εξηλεκτρίσουν μεγάλο μέρος της γκάμας τους.

Καμία καινούρια Jaguar μέχρι το 2025

Για να καταφέρει πάντως η Jaguar να προσφέρει μόνο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα θα πρέπει να προχωρήσει σε πλήρη ανασύνταξη της γκάμας της. Αυτός είναι ο λόγος που, μέχρι το 2025, δεν θα δούμε κανένα καινούριο προϊόν από την φίρμα. Η Jaguar θα αξιοποιήσει αυτό το χρονικό διάστημα για να αναπτύξει τα νέα της 100% ηλεκτρικά μοντέλα.

Θα στηριχθεί στην Land Rover ο βρετανικός όμιλος

Η Jaguar θεωρεί πως το 2025 θα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις γερμανικές premium μάρκες όπως η Mercedes, η BMW και η Αudi αλλά και πιο πολυτελείς φίρμες όπως η Bentley και η Porsche. Μέχρι τότε, ο όμιλος Jaguar Land Rover θα βασιστεί για τα επόμενα χρόνια στις πωλήσεις της Land Rover που διαθέτει, μεταξύ άλλων, τα ολοκαίνουρια Defender και Range Rover.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
KIA VANS IAA