Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Eίναι κρίμα που αυτό το αυτοκίνητο κατέληξε σε τέτοια κατάσταση.

Jaguar S-Type... ντροπή!

4.868 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2018)

Mέρος ενός αποτυχημένου project, το άλλοτε πολυτελές σεντάν έχει διαμορφωθεί έτσι που πλέον ντρέπεται κάποιος να το κυκλοφορήσει. Ξέρεις κανέναν που θα το οδηγούσε;

Μπορεί η Jaguar S-Type να μην καθήλωσε τους φίλους της αυτοκίνησης με το σχεδιαστικό της στιλ όσο καιρό βρισκόταν στην γραμμή παραγωγής, ωστόσο λίγοι γνωρίζουν ότι για λίγο καιρό κρατούσε τον τίτλο του πιο γρήγορου σεντάν παραγωγής με τον V8 κινητήρα των 4,2 λίτρων.

Έχοντας αυτό στο μυαλό, μάλλον είναι κρίμα που αυτό το αυτοκίνητο κατέληξε σε τέτοια κατάσταση με όλους τους περαστικούς να το βλέπουν και να αναρωτιούνται τι στο καλό είναι αυτό που βλέπουν. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια εικόνα που δημοσιεύτηκε στο Reddit και αποτελεί μέρος ενός αφιερώματος για projects που είτε δεν αναπτύχθηκαν κάτω από την σωστή ιδέα είτε η εφαρμογή της απέτυχε ολοκληρωτικά.
 
Είναι δύσκολο να παρατηρήσουμε τι είδους αυτοκινητάκια έχει πάνω της, ωστόσο μάλλον πρόκειται για Lamborghini, Bugatti και Aston Martin. Σημαντικό είναι να σημειώσουμε πως όσον αφορά στο βάρος του αυτοκινήτου, όλα αυτά τα μικρά μοντέλα που έχει πάνω της η S-Type αυξάνουν το βάρος της τουλάχιστον κατά 80 κιλά, αν θεωρήσουμε πως το κάθε μικρό αυτοκινητάκι ζυγίζει 50 γραμμάρια.

Πώς σας φαίνεται;
 

Mercedes
VW