Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δυο πρωτιές για το Lamborghini Urus που έρχεται...

Δυο πρωτιές για το Lamborghini Urus που έρχεται...

Και υβριδική και turbo!

3.629 Επισκέψεις στο άρθρο (28/12/2016)

Περισσότερες πληροφορίες αποκάλυψε η Lamborghini σχετικά με το αναμενόμενο Urus, καθώς δήλωσε ότι το μοντέλο θα φέρει υβριδική μονάδα ισχύος αλλά και υπερτροφοδότηση!

Περισσότερες και πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας για το αναμενόμενο Lamborghini Urus, το SUV της θρυλικής εταιρείας που αναμένεται το 2018. Μάλιστα, οι πληροφορίες αυτές έρχονται και από επίσημα χείλη!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Συγκεκριμένα, ο Maurizio Reggiani, διευθυντής έρευνας και ανάπτυξης της Lamborghini, δήλωσε ότι το Urus θα φέρει σύστημα υβριδικής κίνησης, ενώ θα είναι η πρώτη υβριδική Lamborghini στην ιστορία. Μάλιστα, ο Reggiani δηλώνει ότι το μοντέλο θα φέρει και πρίζα φόρτισης, καθιστώντας το έτσι ένα Plug-in μοντέλο. Επίσης, είπε ότι το αυτοκίνητο ήδη βρίσκεται στο στάδιο της ανάπτυξης. 
Ακόμα κάποιες δηλώσεις από τον Stefano Domenicali, διευθύνοντα σύμβουλο της Lamborghini, δεν αποκλείουν και την ύπαρξη ενός εξολοκλήρου ηλεκτρικού Urus στο μέλλον, ωστόσο δεν θα δούμε έκδοση του αναμενόμενου SUV με κινητήρα diesel.

Ακόμα, ο Reggiani αποκάλυψε ότι το Urus θα κινείται από έναν κινητήρα V8 4 λίτρων με δύο turbo, κάνοντας το έτσι και το πρώτο υπερτροφοδοτούμενο Lamborghini της ιστορίας. Ο Reggiani χαρακτηρίζει αυτή την επιλογή «απολύτως υποχρεωτική», καθώς ο κινητήρας θα πρέπει να αποδίδει μεγάλη ροπή, για να κινεί το βαρύ αμάξωμα του Urus στους ρυθμούς...μιας Lamborghini.

Για ακόμη μια φορά, ο Reggiani δήλωσε ότι η Urus θα είναι «μια γνήσια Lamborghini μέσα και έξω», ενώ μίλησε για αλλαγές στο εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό, σε σχέση με το concept του 2012.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Peugeot - Toyota
KIA