Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Κάμπριο pick up από τη Ford

Κάμπριο pick up από τη Ford

3.262 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2017)

Το νέο Bronco έχει ήδη ανακοινωθεί και η ανυπομονησία χτυπάει κόκκινο. Ένα συνεργείο από τις ΗΠΑ αποφάσισε να προσφέρει τη δική του άποψη για ένα εναλλακτικό εκτός δρόμου όχημα.

Η Ford ανακοίνωσε, κατόπιν λαϊκής απαίτησης, την επόμενη γενιά του ιστορικού Bronco. Ενός αυτοκινήτου που ήταν από τα πρώτα σπορ πολυχρηστικά οχήματα (SUV δηλαδή) και κυκλοφορούσε ακόμα και σε ανοιχτή έκδοση. Λόγω του ντόρου που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό, τα αναρίθμητα σχέδια από διάφορους φαν και designers  που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και την έντονη φημολογία γύρω από τις εκδόσεις και τα μηχανικά μέρη, ένα αμερικανικό συνεργείο παρουσίασε το F-150 Convertible!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το αυτοκίνητο, όπως φανερώνει και το όνομά του, βασίζεται στον «βασιλιά» των πωλήσεων της βορειοαμερικανικής αγοράς και αποτελεί το μοναδικό ανοιχτό διπλοκάμπινο στον κόσμο. Βέβαια και μονοκάμπινα, λίγες εως ελάχιστες είναι οι convertible επιλογές. Η υφασμάτινη οροφή αναδιπλώνεται και ασφαλίζει σε μόλις 18 δλ. και η Newport Convertible Engineering διαβεβαιώνει πως είναι απολύτως στεγανή και ανθεκτική μέχρι τα 180 χλμ./ώρα της τελικής ταχύτητας του τεράστιου αυτοκινήτου.

Οι δημιουργοί της ιδιαίτερης κατασκευής διαβεβαιώνουν επίσης πως η ακαμψία του πλαισίου δεν έχει αλλοιωθεί, παρότι έχει φύγει κοντά στο 10% της δομής του. Το πάτωμα έχει ενισχυθεί με επιπλέον φύλλα χάλυβα και το κεντρικό roll bar που θυμίζει τα τετραθέσια κάμπριο της δεκαετίας του 90 ενισχύει τη δομή εν τη απουσία οροφής. Για την εμφάνιση δεν λέμε κάτι, καθαρά υποκειμενικό το ζήτημα.

Η NCE κοστολογεί τη μετατροπή στις 2.500 δολάρια και δηλώνει υπερήφανη για το κενό που πιστεύει ότι καλύπτει μέχρι την αναβίωση του Bronco.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

TI YOKOHAMA AGORAZO
OPEL