Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Οι εικόνες που δημοσίευσε η Porsche.

Καταφτάνει η Porsche Taycan Cross Turismo

1.940 Επισκέψεις στο άρθρο (11/2/2021)

Ο πρεσβευτής της Porsche και πρώην οδηγός της Formula 1, Mark Webber οδήγησε τη νέα Porsche Taycan Cross Turismo, πριν αυτή αποκαλυφθεί επίσημα και γνωστοποίησε πως πολύ σύντομα θα γίνει η πρεμιέρα του νέου ηλεκτρικού μοντέλου.

Το ντεμπούτο της νέας Porsche Taycan Cross Turismo είναι κάτι που αναμένονταν πολύ καιρό τώρα, ωστόσο η γερμανική εταιρεία και λόγω των καθυστερήσεων που υπήρξαν με την πανδημία αναγκάστηκε να το πάει πιο πίσω χρονικά. Σύμφωνα όμως με όσα αποκάλυψε ο πρεσβευτής της Porsche και πρώην οδηγός της Formula 1, Mark Webber η πρεμιέρα του μοντέλου θα λάβει χώρα μέσα στους επόμενους δύο μήνες.
 
Η πληροφορία αυτή προήλθε από επίσημο δελτίο Τύπου της Porsche, όπου φιλοξενούνται δηλώσεις του Mark Webber. Ο Αυστραλός είχε μάλιστα τη δυνατότητα να οδηγήσει το μοντέλο στη συνέχεια να μας πει την άποψή του για αυτό «Είναι ένα κατάλληλο σπορ αυτοκίνητο, με το DNA της Porsche, αλλά με ακόμα περισσότερο χώρο και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος τώρα. Αναμείνετε την παγκόσμια πρεμιέρα της ολοκαίνουργιας Taycan Cross σε λιγότερο από οκτώ εβδομάδες, ενώ το μοντέλο θα βρίσκεται στις αντιπροσωπείες ήδη από αυτό το καλοκαίρι. Δεν μπορώ να περιμένω», ήταν τα λόγια του 44χρονου οδηγού.
 
Από κει και πέρα η εταιρεία συνόδευσε τις δηλώσεις του Webber με ένα καρέ από εικόνες, ωστόσο τον προηγούμενο μήνα είχαμε δει το μοντέλο σταθμευμένο σε ένα πάρκινγκ, λαμβάνοντας μια πρώτη, πολύ καλή γεύση από την εξωτερική του εμφάνιση.
 
Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει λεπτομερείς προδιαγραφές του συστήματος κίνησης. Αν βασιστούμε στην τρέχουσα Taycan, τότε και το νέο μοντέλο θα προσφερθεί στις εκδόσεις 4S, Turbo και Turbo S, ενώ αντίστοιχες θα είναι και οι ιπποδυνάμεις που θα κυμαίνονται μεταξύ των 530 και 761 ίππων. Κλείνοντας να θυμίσουμε πως πρόσφατα η Porsche παρουσίασε τη νέα βασική έκδοση της Taycan με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και ισχύ έως 476 ίππους και 357 Nm ροπής, αν το μοντέλο εξοπλίζεται με το πακέτο μπαταρίας Performance Battery Plus.

Mercedes
5 PRAGMATA LINGLONG