Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Καταγγελία: Του έβαλαν 63 λίτρα βενζίνης σε αυτοκίνητο που χωράει 54 λτ.!

1.834 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2024)
Καταγγελία: Του έβαλαν 63 λίτρα βενζίνης σε αυτοκίνητο που χωράει 54 λτ.!
2 Φωτογραφίες »

- Δημόσια καταγγελία στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»
- Δεν έβγαλε καμία άκρη με τον υπάλληλο και την αστυνομία
- Ο ελεγκτής τον παρέπεμψε στην Περιφέρεια

Δημόσια καταγγελία στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Δικαίωση ψάχνει ο άντρας που έκανε δημόσια καταγγελία στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ANT1. Σύμφωνα με όσα είπε στον παρουσιαστή, πήγε να ανεφοδιάσει το όχημα του σε πρατήριο καυσίμων και του έβαλαν 63 λίτρα βενζίνης ενώ το συγκεκριμένο όχημα έχει ντεπόζιτο 54 λίτρων. Ενώ διαμαρτυρήθηκε εκείνη την στιγμή και κατήγγειλε το περιστατικό, δεν έχει ακόμη βρει το δίκιο του. Έτσι, αποφάσισε να βγει στην πρωινή εκπομπή.

Δεν έβγαλε καμία άκρη με τον υπάλληλο και την αστυνομία

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, όταν είδε την απόδειξη, διαπίστωσε ότι του έχουν βάλει 63 λίτρα βενζίνης, αντιμετώπισε τον υπάλληλο λέγοντας του ευγενικά πως δεν υπάρχει τρόπος να χωρέσουν τόσα λίτρα σε ντεπόζιτο χωρητικότητας 54 λίτρων. Τότε εκείνος τον συμβούλεψε να απευθυνθεί σε ειδικό. Ανήμπορος να βγάλει άκρη, ο πελάτης κάλεσε την αστυνομία για να καταγράψει το συμβάν και να μην είναι σε θέση ο υπάλληλος να διαψεύσει ότι πρόκειται για άλλο αυτοκίνητο. Προς έκπληξή του, ενώ η αστυνομία κατέγραψε το συμβάν, τον ενημέρωσε έπειτα από 15 μέρες ότι δεν διαπιστώθηκε καμία παράβαση κατά τον έλεγχο της αντλίας.

Ο ελεγκτής τον παρέπεμψε στην Περιφέρεια

Όταν απευθύνθηκε στον ελεγκτή της αντλίας ερωτώντας τον πώς έκανε τον έλεγχο και γιατί δεν εξέτασε κανείς το αυτοκίνητο του, εκείνος του απάντησε πως αυτός είναι ο έλεγχος και δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. Τον παρότρυνε να απευθυνθεί στην Περιφέρεια καθώς εκείνη έχει εποπτικό ρόλο. Όπως και να έχει, ο πελάτης δεν δικαιώθηκε και εξακολουθεί να απαιτεί τα 30 παραπάνω ευρώ που έδωσε πίσω, λέγοντας πως δούλεψε μια μέρα γι΄ αυτά.

Peugeot - Toyota
CUSTOM VS MAXUS