Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Καταγγέλλει εκβιασμό ο Ραϊκόνεν.

Καταγγέλλει εκβιασμό ο Ραϊκόνεν

2.823 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2018)

Θύμα εκβιασμού από μια σερβιτόρα, η οποία τον κατηγορεί ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά, κατήγγειλε πως έπεσε ο οδηγός της Ferrari, Κίμι Ραϊκόνεν. Δείτε περισσότερα.

Σάλος έχει ξεσπάσει στον Καναδά, καθώς όπως αναφέρουν μέσα του εξωτερικού έφτασε στις αστυνομικές αρχές μία καταγγελία, την οποία κατέθεσε δικηγορική εταιρεία εξ ονόματος του Κίμι Ραϊκόνεν.
 
Με αυτή ο οδηγός υποστηρίζει πως εκβιάζεται από μία γυναίκα, η οποία με σκοπό να του αποσπάσει ένα χρηματικό ποσό ως αποζημίωση, ισχυρίζεται πως θα κάνει δημόσια γνωστό ότι ο Φιλανδός οδηγός την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά παρέα με ένα φίλο του.
Συγκεκριμένα όπως ισχυρίζεται η γυναίκα και αναφέρουν τα μέσα του εξωτερικού, το περιστατικό έλαβε χώρα το 2016 μετά το τέλος του καναδικού GP. Τότε, καθώς εκείνη εργάζονταν ως σερβιτόρα σε ένα μπαρ, στο οποίο πήγε ο Ραϊκόνεν με ένα φίλο του, αναφέρει πως όντας μεθυσμένος ο οδηγός άγγιξε το στήθος της, ενώ ο φίλος του, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, έβαλε το χέρι του στο μπροστινό μέρος του εσώρουχου.
 
Νωρίτερα το τρέχον έτος η γυναίκα είχε δηλώσει αρχικά πως αρκετά προστάτευσε τον οδηγό και ήρθε η ώρα να μιλήσει, κάτι για το οποίο ενημέρωσε και τους εκπροσώπους της νομικής ομάδας του Ραϊκόνεν. Όλα αυτά μέχρι την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 23 Μαΐου, όταν και έλαβαν μια επιστολή στην οποία η πλευρά της γυναίκας ανέφερε πως για να μην βγάλει προς τα έξω το περαστικό ήθελε να εισπράξει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό.

Τότε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007, που αμφισβητεί εντελώς τους ισχυρισμούς της σερβιτόρας, πήρε την  απόφαση να μιλήσει στις αστυνομικές αρχές της χώρας και να καταγγείλει τη γυναίκα για εκβιασμό, κάτι που έκανε επίσημα τη περασμένη Δευτέρα.

Όπως φαίνεται το λόγο θα έχουν οι δικαστικές αίθουσες.

Hyundai
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY