Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ψηφιακή πρόταση για το GV80.

To G70 σεντάν.

Kαταιγίδα από νέα μοντέλα φέρνει η Genesis

1.669 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2019)

Hλεκτρικά μοντέλα αλλά και τα πρώτα της crossover θα παρουσιάσει η Genesis μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.


Tην επέκταση της γκάμας της με νέα μοντέλα ετοιμάζει η Genesis, το premium παρακλάδι του ομίλου της Hyundai που έχει σημαντική παρουσία σε χώρες όπως οι ΗΠΑ.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται, πρώτος στόχος της μάρκας είναι να λανσάρει μια σειρά από ηλεκτρικά μοντέλα με σκοπό να πάρει σημαντικό μερίδιο πωλήσεων σε μια κατηγορία που αυτή την στιγμή βασιλεύει η Τesla. Συγκεκριμένα, η Genesis θέλει να λανσάρει ένα αμιγώς ηλεκτρικό σεντάν ως ανταγωνιστής του Τesla Model 3 και της επερχόμενης ΒΜW i4 ενώ στο πλάνο της βρίσκεται και ένα ηλεκτρικό SUV για να σταθεί απέναντι στο Model X.

Μιας και τα παραπάνω ηλεκτρικά μοντέλα δεν θα είναι έτοιμα πριν το 2021, η Genesis έχει στα πλάνα της να παρουσιάσει το πρώτο της crossover/SUV μέσα στο επόμενο έτος κάτω από την ονομασία GV80 ενώ λίγο αργότερα θα το ακολουθήσει και ένα μικρότερο crossover.
O Erwin Raphael δήλωσε: «Eίμαστε ενθουσιασμένοι που θα υποδεχτούμε το GV80 σε 11 μήνες από τώρα. Τον επόμενο Μάιο ή Ιούνιο. Μετά από 10 ή 11 μήνες θα κατασκευαστεί στην πλατφόρμα του G70 ένα ακόμη compact crossover».

To GV80 θα μοιραστεί πολλά στοιχεία με το G80 σεντάν και θα προσφέρεται τόσο ως πισωκίνητο αλλά και με τετρακίνητες εκδόσεις. Κάτω από το καπό θα βρίσκονται οι ίδιοι κινητήρες, δηλαδή ο ατμοσφαιρικός V6 των 3,8 λίτρων, ο twin-turbo των 3,3 λίτρων και ο V8 των 5.000 κ.εκ. Αντίθετα, όσον αφορά το crossover που θα βασιστεί πάνω στο G70, oι πληροφορίες δεν είναι πολλές. Σίγουρα θα έχει όμοια σχεδιαστική ταυτότητα ενώ πιθανό είναι το crossover να λάβει κάτω από καπό τον 2λιτρο turbo και τον V6 twin-turbo των 3,3 λίτρων.
 

Toyota
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO