Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Κατεστραμμένη έφυγε από την πίστα της Monza στην Ιταλία μία Ferrari FXX Evoluzione.

Καταστροφή για τη Ferrari FXX Evo (+vid)

2.164 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2017)

Κατεστραμμένη έφυγε από την πίστα της Monza στην Ιταλία μία Ferrari FXX Evoluzione. Δείτε περισσότερα.

Με εκτεταμένες ζημιές έφυγε από την πίστα της Monza μια Ferrari FXX Evoluzione, η οποία όπως φαίνεται έπεσε θύμα του γλιστερού οδοστρώματος.
 
Όπως μπορούμε να δούμε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο οδηγός του μοντέλου βγαίνοντας από τη στροφή μάλλον πάτησε παραπάνω από όσο έπρεπε τα φρένα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του ιταλικού hypercar και να προσκρούσει στα λάστιχα, στις προστατευτικές μπαριέρες, καταστρέφοντας το εμπρόσθιο τμήμα του.
 
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μετρά μόλις 29 μονάδες, συν μια που έχει κατασκευαστεί για τον Μίκαελ Σουμάχερ, και όντας η έκδοση Evo φέρει τον V12 6,2 λίτρων κινητήρα, ο οποίος έχει αναβαθμιστεί για να προσφέρει 848 ίππους, ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων αναθεωρήθηκε και αυτό για να μειώσει τους χρόνους μετατόπισης σε μόλις 60 χιλιοστά του δευτερολέπτου.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το πακέτο Εvo δίνει τη δυνατότητα να απενεργοποιηθεί το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, ενώ να τονίσουμε πως έχουν πραγματοποιηθεί τροποποιήσεις τόσο στο σύστημα πέδησης, όσο και σε αυτό της ανάρτησης.
 
Δείτε το βίντεο από το 6:45

Toyota
VW