Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Kινητήρες από την Porsche θα παίρνει πλέον η Singer

Kινητήρες από την Porsche θα παίρνει πλέον η Singer

2.261 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2022)

H Singer, μια εταιρεία που ασχολείται με την ανακαίνιση των μοντέλων της Porsche, ήρθε σε συμφωνία με τους Γερμανούς για να ανακατασκευάσουν οι ίδιοι τους κινητήρες στα νέα της πρότζεκτ.

Η Porsche θα δίνει τα μοτέρ στα επόμενα μοντέλα της Singer

Η Singer είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία που έχει γίνει γνωστή για τις εξαιρετικές δουλειές της πάνω σε παλιές Porsche. Για όσους δεν την ξέρουν, η εταιρεία αναλαμβάνει την «ανακαίνιση» αλλά και την βελτίωση παλιών μοντέλων της φίρμας σεβόμενη πάντα τον ξεχωριστό τους  χαρακτήρα, δίνοντας όμως την δική της μοναδική νότα. Τώρα, η φίρμα λαμβάνει αναγνώριση από την ίδια την Porsche, αφού όπως ανακοινώθηκε οι Γερμανοί θα φτιάχνουν τους κινητήρες στα επόμενα project της Singer.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

H Singer πλέον «αναγνωρίζεται» από την Porsche

Κάθε Singer εξοπλίζεται με μοτέρ της Porsche αλλά πλέον, η γερμανική εταιρεία θα κατασκευάζει τα μοτέρ για τα μοντέλα της Singer με την προδιαγραφές που θέλει ο ανεξάρτητος αυτός οίκος. Μέχρι τώρα, δεν ήταν λίγες οι φορές που η Singer απευθυνόταν σε τρίτους για να βελτιώσει τα μοτέρ των αυτοκινήτων της. Η εξέλιξη αυτή είναι αδιαμφησβήτητα πολύ σημαντική, αφού η δουλειά που έχει κάνει η Singer όλα αυτά τα χρόνια αναγνωρίζεται από την ίδια την Porsche.
 

Ιδιαίτερη η σχέση Porsche και Singer

H Porsche, όπως και οι περισσότερες εταιρείες, είναι συνηθισμένη να προσφέρει τους κινητήρες της σε τρίτους αλλά η περίπτωση της Singer είναι διαφορετική, αφού δεν πρόκειται για μια αγωνιστική ομάδα ή κάποια μάρκα που ψάχνει κινητήρες για τα δικά της αυτοκίνητα. Η Singer ουσιαστικά ανακατασκευάζει και πουλάει ξανά τα αυτοκίνητα της γερμανικής μάρκας. Συνέχεια του άρθρου >>>
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
NOS AXIZEI