Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στο εμπρόσθιο μέρος ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας έχει ενσωματωμένο ένα σπλίτερ από ίνες άνθρακα.

Η Misha Designs έχει επίσης τοποθετήσει ευρύτερες πλαϊνές ποδιές.

Κιτ αναβαθμίζει την Huracan, σε Evo

1.851 Επισκέψεις στο άρθρο (4/2/2019)

Η Huracan μόλις πρόσφατα αναβαθμίστηκε, κάτι που ανακοίνωσε η Lamborghini παρουσιάζοντας την Lamborghini Huracan Evo, με το νέο μοντέλο μεταξύ άλλων να έχει λάβει και μία πιο «επιθετική» εμφάνιση.

Για αυτούς που έχουν στην κατοχή της μία Lamborghini Huracan αλλά δεν είναι η Evo, η Misha Designs τους δίνει τη δυνατότητα να την κάνουν, προσφέροντας ένα νέο κιτ αμαξώματος, το οποίο μπορείτε να δείτε στις εικόνες. Σύμφωνα με την εταιρεία το νέο κιτ θα κατασκευαστεί αποκλειστικά από ίνες άνθρακα και θα κάνει το ιταλικό supercar σημαντικά πιο «επιθετικό» από ό, τι και το Performante.
 
Στο εμπρόσθιο μέρος ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας έχει ενσωματωμένο ένα σπλίτερ από ίνες άνθρακα. Περαιτέρω τροποποιήσεις περιλαμβάνουν τις περσίδες στις καμάρες των μπροστινών τροχών που βεβαίως έχουν το ρόλο αεραγωγών αλλά και ένα διαφορετικό καπό με μεγαλύτερες εισόδους αέρα.
 
Η Misha Designs έχει επίσης τοποθετήσει ευρύτερες πλαϊνές ποδιές, ενώ το bodykit ολοκληρώνεται με έναν τολμηρό οπίσθιο διαχύτη, μία μεγάλη σταθερή αεροτομή και εξάγωνες απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.
 
Τέλος η εταιρεία αναφέρει πως όλα τα μέρη μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν στο εξωτερικό της Huracan χωρίς αλλαγές, ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν γίνει γνωστές οι τιμές.  

Hyundai
EURONCAP MAXUS