ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μαζική επίθεση από χάκερς επηρέασε δεκάδες χιλιάδες ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε σχεδόν 100 χώρες. Επλήγησαν γραφεία και εργοστάσια της συμμαχίας Renault-Nissan.

Μαζική επίθεση από χάκερς επηρέασε δεκάδες χιλιάδες ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε σχεδόν 100 χώρες. Επλήγησαν γραφεία και εργοστάσια της συμμαχίας Renault-Nissan.

Κλειστά τα εργοστάσια Renault-Nissan λόγω επίθεσης από χάκερς

3.108 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2017)

Αρκετά εργοστάσια της συμμαχίας Renault-Nissan σταμάτησαν τη διαδικασία παραγωγής καθώς πραγματοποιήθηκε «επίθεση» από χάκερς σε παγκόσμιο επίπεδο. Δείτε τι συνέβη…

Το Σάββατο η Renault-Nissan κατέβασε τον γενικό διακόπτη σε πολλά από τα εργοστάσια της ανά την Ευρώπη, καθώς εγκυμονούσε ο κίνδυνος μαζικής επίθεσης από χάκερς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Automotive News, εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε πως πάρθηκαν προληπτικά μέτρα προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, ενώ αργότερα επιβεβαιώθηκε από το πρακτορείο Reuters πως όλες οι μονάδες παραγωγής θα επανέλθουν σήμερα στους κανονικούς τους ρυθμούς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Αξίζει να αναφερθεί πως η μαζική επίθεση επηρέασε δεκάδες χιλιάδες ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε σχεδόν 100 χώρες, ενώ τα γραφεία της Renault ήταν εκείνα που δέχτηκαν το πιο καίριο πλήγμα. Πιο συγκεκριμένα, στους υπολογιστές των γραφείων της μάρκας στο Sandouville της Γαλλίας εμφανίστηκαν διάφορα μηνύματα από τους χάκερς. Από την άλλη η Nissan έκλεισε το εργοστάσιό της στο Sunderland της Μ. Βρετανίας, όπου κατασκευάζονται τα Nissan Qashqai, Juke, Note και Leaf.

Τέλος, η συγκεκριμένη επίθεση είναι μια από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών και εκτός της αυτοκινητοβιομηχανίας επηρέασε εταιρείες τηλεπικοινωνιών, νοσοκομεία, αστυνομικά τμήματα, αλλά και μεγάλους ομίλους που δραστηριοποιούνται σε διαφόρους κλάδους. Προσοχή λοιπόν στα e-mail και τα συννημένα αρχεία που ανοίγετε καθώς τα στοιχεία αποστολής είναι αληθοφανή και εύκολα μπορεί κάποιος να την πατήσει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
POSO KALO TO ID BUZZ CARGO