Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύουν στον κόμβο Ξυλοκάστρου, καθώς και για ποιο χρονικό διάστημα.

Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύουν στον κόμβο Ξυλοκάστρου, καθώς και για ποιο χρονικό διάστημα.

Κλειστός ο κόμβος Ξυλοκάστρου

1.792 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2016)

Αποκλεισμός κάποιων κλάδων του Κόμβου Ξυλοκάστρου θα πραγματοποιηθεί λόγω εργασιών κατεδάφισης στεγάστρου του παλαιού σταθμού διοδίων. Δείτε τι θα ισχύει και για πόσο.

Στο πλαίσιο εργασιών κατεδάφισης του στεγάστρου του παλαιού νότιου πλευρικού σταθμού διοδίων του Κόμβου Ξυλοκάστρου, περί τη ΧΘ 120+285 της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών, από τις 16:00 έως τις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης 15/06, θα διακοπούν οι ακόλουθες κινήσεις, που εξυπηρετούνται μέσω των νότιων κλάδων του κόμβου, δηλαδή του κλάδου εξόδου από τη Ν.Ε.Ο. στην κατεύθυνση προς Αθήνα και του κλάδου εισόδου στη Ν.Ε.Ο. στην κατεύθυνση προς Αθήνα, οι οποίες και θα εκτελούνται μέσω των γειτονικών κόμβων Κιάτου και Δερβενίου, της Παλαιάς Εθνικής Οδού και του τοπικού οδικού δικτύου: 
  • από Πάτρα προς Ξυλόκαστρο / Τρίκαλα Κορινθίας, εξερχόμενοι στον κόμβο Δερβενίου και εν συνεχεία μέσω ΠΕΟ (ή εναλλακτικά αναστρέφοντας μέσω κόμβου Κιάτου και κινούμενοι μέσω ΝΕΟ ή ΠΕΟ προς Ξυλόκαστρο και εν συνεχεία προς Τρίκαλα μέσω της κάθετης οδού του κόμβου)
  • από Τρίκαλα Κορινθίας / Ξυλόκαστρο προς Αθήνα, μέσω της κάθετης οδού του κόμβου προς Ξυλόκαστρο και εν συνεχεία μέσω ΠΕΟ και εισερχόμενοι στη ΝΕΟ από τον κόμβο Κιάτου
Κατά τα λοιπά, καθ όλη τη διάρκεια των ρυθμίσεων, όλες οι υπόλοιπες κινήσεις μέσω του κόμβου Ξυλοκάστρου καθώς και η κυκλοφορία επί της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου-Πατρών δεν θα επηρεάζονται και θα διεξάγονται κανονικά. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Autotriti.gr