Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Δύο μοντέλα της Nissan αποτελούν παρελθόν από την ευρωπαϊκή αγορά αλλά και από αυτή της Ρωσία.

«Κόβει» το Pulsar η Nissan

4.783 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2018)

Δύο μοντέλα της Nissan αποτελούν παρελθόν από την ευρωπαϊκή αγορά αλλά και από αυτή της Ρωσία.

Τέλος στην κατασκευή του Pulsar για την ευρωπαϊκή αγορά έβαλε τον Ιούνιο η Nissan και το ίδιο αναμένεται να κάνει το προσεχές διάστημα στο Almera σε ότι αφορά την αγορά της Ρωσίας. Αυτό αναφέρουν σε δημοσιεύματα τους τα διεθνή μέσα ενημέρωσης κάνοντας λόγο πως η αιτία της κίνησης αυτής είναι η ανοδική πορεία των SUV.
 
Μάλιστα τα ξένα μέσα αποκαλύπτουν τη θέση της εταιρεία για την συγκεκριμένη κίνηση η οποία αναφέρει πως η «ταχέως αυξανόμενη αλλαγή από τους ευρωπαίους πελάτες από τα παραδοσιακά τμήματα των οχημάτων σε crossovers» είναι ο πιο σημαντικός λόγος αυτής της απόφασης, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στη Ρωσία.
Το Pulsar που ξεκίνησε το 2014 για να μπει απέναντι από το Volkswagen Golf και το Ford Focus το περασμένο έτος πούλησε μόλις 25.221, σύμφωνα με τα στοιχεία των ερευνητών της αγοράς JATO Dynamics, ενώ το Almera που ξεκίνησε στη Ρωσία το 2013 αν και άρχισε δυναμικά τις πωλήσεις του, φέτος δεν κατάφερε να μπει στη λίστα των 25 οχημάτων με τις περισσότερες πωλήσεις, σύμφωνα με την  Ένωση Ευρωπαϊκών Επιχειρήσεων (AEB) στη Ρωσία.
 
Τα παραπάνω στοιχεία σε συνδυασμό με την αύξηση των πωλήσεων των SUV μοντέλων (το X-trail για παράδειγμα ήταν πρώτο σε πωλήσεις από τα μοντέλα της Nissan στη Ρωσία με 14.103 μονάδες), ώθησαν τους ανθρώπους της μάρκας σε αυτή την απόφαση, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά πως ο κλάδος του αυτοκινητικού αυτή την εποχή κινείται στους ρυθμούς των SUV μοντέλων που κυριαρχούν.

Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS