Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η κατάσχεση 12 εξωτικών αυτοκινήτων κόστους αρκετών χιλιάδων ευρώ έκαστο, ήταν το αποτέλεσμα αυτής της κόντρας.

Η κατάσχεση 12 εξωτικών αυτοκινήτων κόστους αρκετών χιλιάδων ευρώ έκαστο, ήταν το αποτέλεσμα αυτής της κόντρας.

Κόντρες στο Καναδικό Ribas

4.521 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2017)

Μερικοί "ανήσυχοι" και ευκατάστατοι Καναδοί αποφάσισαν να ξεμουδιάσουν τα supercars τους και να τα βγάλουν για μια κοντρίτσα στον κοντινότερο αυτοκινητόδρομο. Νικητής σε αυτήν την κόντρα αναδείχτηκε η τροχαία καθώς κατέσχεσε 12 πανάκριβα αμάξια δίνοντας άδοξο τέλος σε αυτή τη μάχη.

Από ό,τι φαίνεται στο Οντάριο του Καναδά ζηλέψανε τα λιμανάκια στην παραλιακή και είπαν να τα “στήσουν”. Πήρανε, λοιπόν, ο καθένας από ένα supercar και πήγαν για κόντρες σε έναν αυτοκινητόδρομο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το αποτέλεσμα δεν ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό που έγινε στα δύο τελευταία κανονισμένα μέσω facebook ραντεβού για κόντρες στο Ribas. Οι υπόλοιποι χρήστες του αυτοκινητόδρομου άρχισαν τα τηλέφωνα στην τροχαία και εκείνη φρόντισε να τους μαζέψει.

Όπως δήλωσε αξιωματικός της τροχαίας του Οντάριο, ο απολογισμός έδειξε ότι οι “γρήγοροι” οδηγοί ήταν 30 με 40 στον αριθμό. Από αυτούς, σε 12 κατασχέθηκε το αυτοκίνητο, αφαιρέθηκε το δίπλωμα για μία εβδομάδα και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση και επίδειξη ικανοτήτων ενώ κάποιοι άλλοι ήταν πιο τυχεροί και αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού τους έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις.Ανάμεσα στα κατασχεθέντα αυτοκίνητα βρίσκονται εξωτικές κατασκευές όπως, Lamborghini Huracan, Nissan GT-R, Mercedes-Benz C63 AMG, Porsche 911 και BMW M3.

Μιλώντας στο CBC ο Schmidt δήλωσε, “ανεξαρτήτως του πόσο γρήγορο ή ακριβό αυτοκίνητο οδηγείς, αν παραβιάζεις το νόμο θα συλληφθείς. Αν θέλεις να οδηγείς κατΆ αυτόν τον τρόπο, πήγαινε βρες μια πίστα.”

Τελικά δεν είμαστε μόνο στην Ελλάδα “κοντράκηδες”. Το μικρόβιο υπάρχει και σε άλλες χώρες απλά εκεί έχουν τη δυνατότητα να κοντράρονται με supercars. Σε κάθε περίπτωση, η γρήγορη οδήγηση καλό είναι να μη γίνεται στο δρόμο αλλά σε κλειστές πίστες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO