Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Kosmocar: Νέος Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας

Kosmocar: Νέος Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας

2.569 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2022)

Η Kosmocar, Επίσημος Εισαγωγέας, μεταξύ άλλων, των αυτοκινήτων Volkswagen, Audi και Skoda ανακοίνωσε αλλαγές στη Διεύθυνση Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας.

Νέος Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Ο κύριος Δημήτρης Αγραφιώτης αναλαμβάνει από τη Δευτέρα 4 Απριλίου καθήκοντα Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας αναφερόμενος στο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας.
 
Ο κύριος Αγραφιώτης έχει εικοσαετή εμπειρία στον τομέα των Εταιρικών Σχέσεων και της Επικοινωνίας έχοντας αναλάβει διαφόρους ρόλους αυξανόμενης ευθύνης σε εταιρείες όπως η Toyota Ελλάς, η Vodafone – σε Ελλάδα και εξωτερικό και προσφάτως η Mondelēz International.
 
Είναι κάτοχος πτυχίου Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου και μεταπτυχιακών τίτλων στο  Marketing και Επικοινωνία, και Διεθνούς Πολιτικής από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το University of Wales, Aberystwyth.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αντικαταστάτης του Νικόλα Μαρτίνου

Ο κ. Αγραφιώτης αντικαθιστά τον Νίκο Μαρτίνο, μετά από 4,5 χρόνια παρουσίας στα πηδάλια της επικοινωνίας του Group. Ο κ. Μαρτίνος διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου και ειδικότερα στον τομέα της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων. Έχει διατελέσει στέλεχος στον τομέα των δημοσίων σχέσεων και της επικοινωνίας τόσο στην Ελλάδα (Ford, Volvo) όσο και στη Γερμανία (Ford of Europe).


Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών, με ειδίκευση και μεταπτυχιακές σπουδές στα ηλεκτρικά οχήματα, έχοντας διατελέσει ιδρυτικό μέλος και πρώτος γραμματέας του ΕΛ.ΙΝ.Η.Ο.. Παράλληλα, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με αντικείμενο διατριβής τις premium μάρκες στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Peugeot - Toyota
skoda