Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Έχει στο οδόμετρο του μόνο 9.715 χλμ.

Η μετάδοση είναι χειροκίνητη 5 σχέσεων.

Πρόκειται για ένα Honda NSX του 1993.

Αυτή τη στιγμή η μέγιστη προσφορά φτάνει τις 34.000 ευρώ.

Honda NSX σε δημοπρασία

2.800 Επισκέψεις στο άρθρο (3/11/2017)

Θες θρυλικό NSX με πολύ λίγα χιλιόμετρα, σε άριστη κατάσταση, με VTEC και πλούσιο εξοπλισμό; Tσέκαρε!

Mπορεί το καινούριο NSX να έχει τραβήξει τα βλέμματα των φίλων της Honda το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα ήταν κρίμα όμως να μην θυμόμαστε τα NSX προηγούμενων γενιών σαν αυτό εδώ που βρίσκεται πλέον σε δημοπρασία στο site BringATrailer.

Πρόκειται για ένα Honda NSX του 1993, γνωστό στις ΗΠΑ όπου βρίσκεται με το όνομα Acura, σε εξαιρετική κατάσταση τόσο στην εμφάνιση του όσο και στο εσωτερικό του. Και αν δεν έφτανε αυτό, αυτό το NSX έχει στο οδόμετρο του μόνο 9.715 χλμ με το 3,0 λτ. VTEC V6 μοτέρ απόδοσης 274 ίππων να λειτουργεί, όπως αναφέρει τουλάχιστον ο ιδιοκτήτης, στην εντέλεια. Η μετάδοση είναι φυσικά χειροκίνητη 5 σχέσεων ενώ ο μεγάλος του εξοπλισμός περιλαμβάνει αεριζόμενα δισκόφρενα και στους 4 τροχούς, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, σύστημα ABS, αυτόματο σύστημα κλιματισμού, cruise control, σύστημα ήχου BOSE με 4 ηχεία, δερμάτινα ηλεκτρικά καθίσματα και πολλά άλλα.
Το αυτοκίνητο έχει λάβει επιπλέον, φιμέ τζάμια, πατάκια Zanardi, εσωτερικό από ανθρακόνημα αλλά κατά τα άλλα είναι «μαμά».

Αυτή τη στιγμή η μέγιστη προσφορά φτάνει τις 34.000 ευρώ.

FORD
OPEL