Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αναγνωρίζετε κάπου τη LaFerrari;

Αναγνωρίζετε κάπου τη LaFerrari;

Ξέφυγε τελείως η Rain Prisk

2.285 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2017)

LaFerrari Off-Road; Και εγκατάσταση σκηνής στην οροφή; Oι άνθρωποι του σχεδιαστικού οίκου Rain Prisk αυτή τη φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους με αυτή τη μετατροπή, όμως ευτυχώς η σχεδίαση είναι εικονική, έτσι ώστε να μην υπάρξουν οι αντίστοιχες αντιδράσεις από τους φίλους της Ιταλικής φίρμας.

H Rain Prisk, είναι δημοφιλής για τα πρωτότυπα σχεδιαστικά της επιτεύγματα, αλλά στη προκειμένη περίπτωση ξεπέρασε κάθε φαντασία. Ύστερα από τις μετατροπές των Porsche 918 Spider και McLaren P1 σε Off-Road οχήματα, σειρά είχε η LaFerrari, η οποία εκτός από την εξωπραγματική όψη, απέκτησε και ένα μεταφερόμενο «σπίτι».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η ιδέα των ανθρώπων της Rain Prisk ήταν απλή, καθώς δεν άλλαξαν καθόλου το εργοστασιακό πλαίσιο της LaFerrari.
Το μόνο που έκαναν, ήταν να αντικαταστήσουν την αγωνιστική ανάρτηση, με μια Off-Road που αυξάνει υπερβολικά το ύψος, να τοποθετήσουν μια τετράδα μεγάλων χωμάτινων ελαστικών και μια σχάρα στο πίσω μέρος. Επιπλέον έχει τη δυνατότητα να εγκαταστήσει μια σκηνή στην οροφή της για τυχόν ξεκούραση των επιβατών.

Το αποτέλεσμα μοιάζει παράξενο και ξεχωριστό μαζί, αν και οι περισσότεροι θα απογοητεύονταν, βλέποντας ένα Supercar να «οργώνει» στις λάσπες.
Φυσικά, η Ιταλική φίρμα δεν σκοπεύει να υιοθετήσει μια τέτοια ιδέα, αλλά η φαντασία των απανταχού σχεδιαστών δεν στερεύει ποτέ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Leasing