Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στις εικόνες βλέπετε το Honda e prototype.

Tο Honda e μπορεί από σήμερα να κρατηθεί έναντι του ποσού των 800 ευρώ.

H ισχύς που θα παράγει το ηλεκτρικό μοτέρ θα πηγαίνει στους πίσω τροχούς.

Ξεκίνησαν οι κρατήσεις για το Honda e

2.133 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2019)

Διαθέσιμο για κράτηση είναι από σήμερα το ηλεκτρικό Honda e, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης της ιαπωνικής μάρκας, το οποίο θα ξεκινήσει τις παραδόσεις του την άνοιξη του 2020.

Πριν από λίγες ημέρες η Honda μέσω μίας teaser εικόνας γνωστοποίησε την τελική ονομασία του μέχρι πρότινος Honda e prototype,το οποίο θα προσφερθεί τελικά στην ευρωπαϊκή αγορά με την ονομασία Honda e. Σήμερα, λίγες ημέρες μετά, η ιαπωνική φίρμα ξεκίνησε να δέχεται προπαραγγελίες για το εν λόγω αυτοκίνητο.
 
Μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων σε όσους έχουν καταχωρίσει τα στοιχεία τους στο newsletter της εταιρείας, η Honda ανέφερε πως το Honda e μπορεί από σήμερα να κρατηθεί έναντι του ποσού των 800 ευρώ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το αυτοκίνητο μπορεί να διατεθεί αρχικά σε πέντε χρώματα (Μαύρο, Λευκό, Ασημί, Κίτρινο και Μπλε), ενώ η Honda επισημαίνει ότι το εικονιζόμενο αυτοκίνητο στο διαμορφωτή μπορεί να αποκλίνει από το μοντέλο παραγωγής.
 
Παράλληλα η μάρκα γνωστοποιεί πως το ποσό των 800 ευρώ θα αφαιρεθεί από την τελική τιμή του μοντέλου, ενώ αν κάποιος πάψει να ενδιαφέρεται και ακυρώσει την προπαραγγελία τότε θα επιστραφεί.
 
Σε ότι αφορά το ηλεκτρικό Ι.Χ., να θυμίσουμε πως η ισχύς που θα παράγει το ηλεκτρικό μοτέρ θα πηγαίνει στους πίσω τροχούς, με την αυτονομία του μοντέλου να ξεπερνά τα 200 χιλιόμετρα. Σε κατάσταση γρήγορης φόρτισης το 80% της μπαταρίας θα γεμίζει σε 30 λεπτά.
 
Τέλος το Honda e αναμένεται να μπει στην γραμμή παραγωγής εντός του 2019, ενώ η  πλατφόρμα του πιθανώς να αποτελέσει τη βάση για μια σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της ασιατικής φίρμας.

Mercedes
EPEKTASI EGGYHSHS