ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ξεκίνησε η παραγωγή του Ineos Grenadier
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ξεκίνησε η παραγωγή του Ineos Grenadier

1.462 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2022)

Τo Ineos Grenadier, το σκληροτράχηλο SUV με έμπνευση από το κλασικό Land Rover Defender, είναι πλέον και επίσημα στις γραμμές παραγωγής.

autotriti team

Ψηφιακή Έκθεση: «Τώρα που τα Ηλεκτρικά γίνονται φθηνότερα από τα βενζινοκίνητα...»

Έφτασε η ώρα για το Ineos Grenadier

Μετά από αρκετούς μήνες όπου προέκυψαν προβλήματα που σχετίζονται με διακοπές της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού, το off-road, Ineos Grenadier έφτασε και επίσημα στις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου της εταιρείας στο Hambach. Το σκληροτράχηλο SUV με έμπνευση από το κλασικό Land Rover Defender αναμένεται να ξεκινήσει τις πρώτες του παραδόσεις στις αρχές Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Θα πουληθεί σε όλον τον κόσμο

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εταιρεία, θα το πουλήσει μέσω ενός δικτύου με περισσότερα από 200 κέντρα πωλήσεων και σέρβις σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει ήδη υπογράψει συμφωνίες με λιανοπωλητές στην Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία και τη Μέση Ανατολή με τουλάχιστον 75.000 άτομα να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την αγορά του Grenadier τους τελευταίους μήνες.

Με βενζίνη και diesel

Το Grenadier στην Ευρώπη θα είναι διαθέσιμο με δύο επιλογές κινητήρων, αμφότεροι με προέλευση την BMW. Ένας twin-turbo βενζίνης (286 ίππων και 450 Nm ροπής) και ένας diesel (249 ίππους και 550 Nm ροπής), ενώ και οι δύο θα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων και μόνιμη τετρακίνηση και μπλοκέ διαφορικό.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
PEUGEOT