Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας για τον Enzo Ferrari

Ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας για τον Enzo Ferrari

1.946 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2022)

Μετά από πολλά χρόνια και μεγάλες καθυστερήσεις, η ταινία για τον Enzo Ferrari θα αρχίσει να «γυρίζεται» τους επόμενους μήνες με πρωταγωνιστές τους Αdam Driver και Penelope Cruz.

Έρχεται η ταινία για την ζωή του Enzo Ferrari

Μπορεί να μην βλέπουμε συχνά ταινίες γύρω από το αυτοκίνητο, ωστόσο, όταν κάποια βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες σημειώνει σημαντική εμπορική επιτυχία. Τα τελευταία χρόνια, οι ταινίες Rush και Ford v Ferrari τράβηξαν την προσοχή του κοινού και τώρα φαίνεται πως βρίσκεται στα σκαριά μια νέα ταινία για τους φίλους του αυτοκινήτου – και όχι μόνο- με θέμα την ζωή του Enzo Ferrari.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ο Michael Mann θα είναι ο σκηνοθέτης

H ταινία, μετά από πολλά χρόνια φημών, θα αρχίσει να γυρίζεται το Μάιο με σκηνοθέτη τον Michael Mann σε σενάριο του Troy Kennedy Martin. H ταινία θα ασχοληθεί με τα οικονομικά προβλήματα της εταιρείας, τα προβλήματα στον γάμο του Enzo Ferrari, τον θάνατο του γιου του και την είσοδο της εταιρείας στον αγώνα Mille Miglia.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας

O Αdam Driver θα είναι αυτός που θα παίξει τον ρόλο του Enzo Ferrari και όχι ο Ηugh Jackman, όπως αρχικά διαρρεόταν. Η Penelope Cruz θα πάρει τον ρόλο της γυναίκας του Enzo, Laura, ενώ η Shailene Woodley θα παίξει την ερωμένη του Lina Lardy.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
LINGLONG DIAGONISMOS